Lavprissengeexperten
Boulevarden 11, 7100 Vejle

 Vi har åbent Tirsdag 10-13, torsdag 15-18 og lørdag 10-13.  

Ofte stillede spørgsmål

Lavpris Sengeexperten er en OUTLET afdeling af Sengeexperten i Vejle. Her finder du udstillingsmodeller fra hovedbutikken, fotovarer, udvalgte restpartier, særlige specialindkøb. Kvalitetssenge til ca. halv pris. Fuld reklamationsret og 100 % opdateret branchegaranti.

Du kan kontakte os på tlf: 40 72 37 81 i butikkens åbningstider eller på mail Peter@sengeexperten.dk, som vi besvarer inden for 24 timer i hverdagen. 

Kan I lever min nye seng?

Vi stiller lukket trailer eller varevogn gratis til rådighed for dig for hjemtransport. Ønsker du din nye seng leveret, kan vi klare dette, af vore sengemontører fra hovedbutikken – Sengeexperten A/S. Prisen er kun kr. 500,- med ganske få undtagelser i DK. Vi kører til Sjælland ca. Hver 14. Dag.

Hvad hvis jeg ikke sover godt i min nye seng?

Du SKAL sove godt i din nye seng, og det vil vi gøre ALT for du kommer til. Har du inden 30 dage efter købet noget at bemærke til kvaliteten, liggekomforten eller hårdhedsgraden på din madras eller topmadras eller andet, så kontakt Peter Bruun 40723781 så finder vi sammen en løsning på dine udfordringer.

Markedet er stort og uoverskueligt - hvorfor vælge os?

Vi har handlet med senge i snart 30 år, og vi har stort set alle de sengemærker der er værd at handle med. Vi har gennem årerne gjort en række erfaringer, som i dag præger udvalget i vore 2 butikker, og også den rådgivning vi giver videre til dig. LAVPRSSENGEEXPERTEN her er den ene butik, men vi hænger helt og aldeles sammen med hovedbutikken Sengeexperten i Vejle Centrum. Således står vore medarbejdere, lager- og udkørsel forhold, garantier og reservedele, til rådighed hvis du på noget tidspunkt for brug for det.

Skriv til os

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Din besked

Vi svarer på alle spørgsmål hurtigst muligt.