fbpx

Jensen Kontinentalseng Supreme Exact- m/gavl, natborde og lamper 210 x 210 cm.

50.000,00 DKK

Jensen Kontinentalseng Supreme – m/gavl, natborde og lamper 210 x 210 cm.

Jensen laver et meget omfattende sengeprogram. Her får du deres absolutte topmodel, det bedste af det bedste. Ikke bare er størrelsen den største de laver, 210 x 210 cm. med plads til hele familien. Denne seng har også ALT det udstyr Jensen senge kan frembringe. Vi gennemgår delene her top til bund:

Topmadrassen:

Den store, smukke og luksuriøse topmadras har et nydeligt, quiltet design. Inspirationen til designet er hentet fra traditionelle strikkemønstre baseret på stjerner eller rosetter med otte spidse blade.

Betrækket er fremstillet i en Kairo Kashmir-kvalitet, som giver en fantastisk «soft touch» oplevelse. Kairo er en viskose af kraftig kvalitet, der har de bedste fugttransporterende og varmeregulerende egenskaber.

I kombination med kashmir får Jensen StarRose et eksklusivt ”look and feel”. Kashmir er naturlige uld fibre, der er kendt for deres gode fugt- og varmeregulerende egenskaber, og er derfor strikket ind i det øverste lag, laget nærmest huden. Jensen StarRose har derudover fyldning i Innergetic® Sonocore Latex. Den åbne cellestruktur i Innergetic® Sonocore Latex sørger for ekstremt god luft- og fugtgennemstrømning. Fyldningspladen er både gennemhullet og profileret. Gennemhulningen har en optimal ventilationsevne, profileringen giver en blødere og mere fast side. Bakterier og støvmider trives dårligt i latex, derfor bliver sengeklimaet renere og friskere.

Innergetic® Sonocore Latex med ekstra stretch føles både lukket og blød samtidig med, at det zoneopdelte fjedersystem giver den nødvendige støtte. Innergetic® Sonocore Latex er miljøvenlig og ekstrem holdbar. Topmadrassen er 10 cm. høj.

Betræk på sengen.

Uldtekstilerne fra Innvik er specialdesignet til netop Supreme. Hver farve kommer i en kombination af tekstiler. Et ensfarvet tekstil til ramme og vendbare madrasser og et unikt designtekstil til hovedgærde. Misty Mint 329.

Madrasserne:

Den store madras i midten, er i den ene side fast, og den anden side ekstra fast. Jensen senge er meget komfortable og har stor fjederkraft. Når de kombineres i en kontientalseng, svarer fastheden til medium (for den faste) og faste (for den ekstra faste). Men det er vores vurdering, kom selv ind og prøv.

Fjedreren er Aloy® 2.0 Pocket 16 cm med Jensen Originale Zonesystem og på begge sider er madrassen polstret med Innergetic® Latex 3 cm

De to boxmadrasser i bunden har også pocket fjedre. Jensen Support Pocket 12,5 cm / Jensen Reflect Pocket 7 cm. Denne seng har en en Seamless tekstilløsning der tildækker hele rammen.

Ben: TRIANGLE POLERET SORT 14 CM. Der er monteret 4 stk. med skjulte ben under sengen som bidrager til at give sengen et nyt, elegant og unikt udtryk.

Sengegavl – som medfølger: DIVA.

Natborde – som medfølger: ADD-on natborde, er fastmonteret med beslag under sengen.

Lamper – som medfølger: Add-on Lampe. Praktisk lampe med godt læselys og to bevægelige led, der gør det nemt at indstille lyset. Sort. Er fastmonteret med beslag under sengen.

Fjernbetjent lænde regulering – JENSEN EXACT COMFORT ADJUSTMENT. Sengen har i begge sider, Jensen unikke EXCAT lænde reguleringssystem, så du til enhver tid kan regulere trykket i lænden som du ønsker. Reguleringen sker med trådløs fjernbetjening.

Sengen er naturligvis ny og 100% fejlfri – klar til levering:

Normalpris kr. 111.688,- (normalprisen er udregnet incl. gavl og tilbehør)

  • Leveret og opstillet i hele Danmark for kr. 500,-
  • Finansier dit sengekøb rentefrit - læs mere her!
  • Du SKAL sove godt i din nye seng - vi ombytter GRATIS inden 30 dage
  • Klar til levering nu
Kategori:
Book en tid

Dit navn*

Din e-mail*

Dit tlf. nr.

Hvornår passer det dig?

Hvad er du på udkig efter?

×