fbpx

Auping Vivo Kontinental 140 x 210 cm.

26.995,00 DKK 12.000,00 DKK

Denne kontinentalseng, er opbygget over en underboxmadras (ikke Auping) som blot har det formål at understøtte den exclusive Auping Vivo Springmadras 140 x 210 cm

Vivo er Aupings mest eksklusive madras. Madrassen har en fremragende ventilation, temperaturregulering, i en madraskerne med 5 zoner og en støttende skulderzone og en blød hoftezone. De fem komfortzoner har ekstra høje DPPS pocketfjedre og en fleksibel Visco skulderzone. De ekstra høje DPPS pocketfjedre sikrer at du nemt kan vende dig rundt og så giver de også optimal støtte, uanset din liggestilling.  Vivo madrassen har madrassen indbygget topmadras i holdbart og ventilerende Latex, som giver en ekstra blød og fjedrende følelse.

Vi har anvendt sengen til udstilling i vores hovedbutik, men betrækket er profesionelt renset, blot for en sikkerhedsskyld. Madrasbetrækket er kølende og garanterer god ventilation og en optimal temperatur til at fremme en god nats søvn. Betrækket kan vaskes i vaskemaskinen ved 60 ° C. Betrækket er ideelt til folk, der har har det varmt om natten eller/og lider af uld eller støvmideallergi.

Normalpris kr. 26.995,-

Den viste gavl kan tilkøbes for kr. 1.000,-

 

  • Leveret og opstillet i hele Danmark for kr. 500,-
  • Finansier dit sengekøb rentefrit - læs mere her!
  • Du SKAL sove godt i din nye seng - vi ombytter GRATIS inden 30 dage
  • Klar til levering nu
Kategori:
Book en tid

Dit navn*

Din e-mail*

Dit tlf. nr.

Hvornår passer det dig?

Hvad er du på udkig efter?

×