fbpx

Boxelevation 180 x 200 cm. faste zone pocket madrasser – split top.

28.995,00 DKK 15.000,00 DKK

Boxelevation 180 x 200 cm. faste zone pocket madrasser – split top.

Utrolig flot og elegant boxelevation – seng hvor både elevationsbund og madras, løfter i ét, og således altid ligger helt lige på plads.

Sengen kan monteres på træ- eller metal ben, efter ønske og de er med i prisen.

Sengen:

Kraftige elevationsseng med danske Linak motor og fjernbetjening. Motoren har natlys, som kan aktiveres fra fjernbetjeningen.

Madrassen er en 7 zone pocket madras, som er fastgjort på bunden, så sengen beholder et meget akkurat og flot finish, madrassen flytter sig ikke på elevationsbunden ved elevation. Madrassen er ekstra høj, for større liggedybde. Fremragende liggekomfort. Da sengen har en meget tyk latex topmadras, har vi valgt FAST zone pocket i begge sider – passer til langt de fleste, også ved stor vægtforskel.

Sengen har én af markedets bedste split topmadrasser, – én stor lækker latex topmadras, 180 x 200 cm., der stadig fungerer på en dobbelt elevationsseng.

Denne type hele topmadrasser har eksisteret i nogle år. I starten ”splittede” man dem i såvel hoved- som fodende, – det såkaldte H-split. Men kundernes praktiske brug af ben-elevationen viser sig, for de flestes vedkommen, kun at hæve benene med 2-5 max 10 cm. Hæver man højere, ”sover” benene efter få minutter.

Derfor er den rigtige løsning KUN at splitte en elevationstop i hovedenden. U-split giver en langt bedre helhedsfølelse af topmadrassen, og man undgå at toppen i brug vrider sig i stykker, – butterfly effekten.

Denne topmadras har indlæg af 50 mm. tyk naturlatex (80/20) der sammen med det tykt kviltede og vaskbare bolster, giver en fremragende liggekomfort.

På vores hjemmeside, www.sengeexperten.dk, kan du købe lagen til denne topmadras, som passer 100% som et ”kuvertlagen” i lækkert blødt bomuld.

BOXELEVATIONSSENGEN ER ET PARTIKØB, men typisk koster denne type senge ca. 25.000 kr. på markedet.

Viste sengegavl, samme stof som sengen koster kr. 2.500,-

  • Leveret og opstillet i hele Danmark for kr. 500,-
  • Finansier dit sengekøb rentefrit - læs mere her!
  • Du SKAL sove godt i din nye seng - vi ombytter GRATIS inden 30 dage
  • Klar til levering nu
Kategori:
Book en tid

Dit navn*

Din e-mail*

Dit tlf. nr.

Hvornår passer det dig?

Hvad er du på udkig efter?

×