fbpx

Boxelevationsseng 180 x 200 cm. Tåler stor vægt, – enkelte eller split topmadras.

25.995,00 DKK 13.500,00 DKK

Box elevationsseng 180 x 200 cm. Tåler stor vægt, – enkelte eller split topmadras.

Kvalitets Box elevationsseng med VISCO madrasser, også kaldet Memory madrasser. Fantastisk kvalitet af madrasser som både tåler stor vægt, samtidig er madrasserne extra faste, men reagerer på kroppens varme og sørge for god komfort, med tilpasning omkring læn, hofter og skuldre. Vi kan ændre fastheden med andre madrasser hvis dette ønskes.

Sengen er i antracitfarvet.

Box Elevation vil sige, at madrassen er monteret på elevationsbunden, så elevationsdelen ALTID sker med madrassen liggende helt præcist på sin plads, således også når sengen køres i vandret stilling. Sengen bruger ikke side- og endestopper, og er derfor nem og ubesværet at gå omkring.

Sengen kan leveres med flere typer topmadrasser, også enkelte. Viste topmadras er split-udgaven, én fælles topmadras som stadig fungerer på elevation. Toppen indholder latex og har en sommer vinterside. Det betyder at den ene side er polstret med uld (vinter siden) og den anden med bomuld (sommersiden). Se også, blandt billederne, mulighed for at få enkelte topmadrasser.

Sengen er her vist med 19 cm. træben, men ønsker du andre ben typer eller højder, kan dette lade sig gøre.

Virkelig lækker elevationsseng, velegnet for dig som vil haven en fast men komfortabel seng. Tåler stor vægt, da Memory Madrasser har en virkelig genrejsningsevne i mange år.
Sengen reguleres med Linak’s motor og fjernbetjening. Der følger en lomme med til hver side, hvor bl.a. fjernbetjeningen kan opbevares.

Normalpris kr. 25.995,-

  • Leveret og opstillet i hele Danmark for kr. 500,-
  • Finansier dit sengekøb rentefrit - læs mere her!
  • Du SKAL sove godt i din nye seng - vi ombytter GRATIS inden 30 dage
  • Klar til levering nu
Kategori:
Book en tid

Dit navn*

Din e-mail*

Dit tlf. nr.

Hvornår passer det dig?

Hvad er du på udkig efter?

×