fbpx

SX-One Boxmadras Dobb. pocket 140 x 200 cm. vælg mellem 4 forsk. topmadrasser.

3.750,00 DKK7.200,00 DKK

SX-One Boxmadras Dobb. pocket 140 x 200 cm. vælg mellem 4 forsk. topmadrasser.

Denne kvalitets boxmadras tilbyder vi med 4 forskellige topmadrasser – du vælger selv.  Uanset valget, får du samlet én af vores bedres kvalitetsboxmadrasser, med god liggekomfort og samtidig også forenet med et møbel som ofte bruges til at sidde på.

Boxmadrassen er dobbelt fjedret med posefjedre i BEGGE lag, hvilket er usædvanligt – og i det hele taget udtryk for den gode kvalitet denne seng er udført i. Vi har handlet med denne danske leverandør i mange år, fordi hans valg af materialer og forarbejdning, der blandt de bedste. Liggekomforten er i top, og forarbejdning af sider er meget akkurate og “firkantede” udført, hvilket dels giver sengen et pænt udseende, men dels også er god at ligge i helt ud til kanten, og for den sags skyld også – at sidde på.

Under bestilling, kan du vælge mellem 3 forskellige ben – alle 23 cm. høje. Sammen med topmadrassen, måler sengen 53 – 58 cm. høj, alt efter valg af topmadras.

Under bestilling vælger du også topmadras. Topmadrassen er beskrevet herunder:

1). SX BY BRUUN, Bamboo Topmadrasser, Memory Foam – med ”antri-glid” bagside. (samlet pris: ben, box og top kr. 3.750,-)

Denne topmadras har det lækre Bamboo betræk (vaskbart). Bamboo er fremstillet af bambusfibre. De senere år har man udviklet forskellige teknologier, der gør det muligt at bruge bambusfiber til en lang række tekstil- og modetøj. Bambusfibre er super bløde, stærke og har en kølende egenskab som gør dette betræk særdeles velegnet til topmadrasser. Det er et meget bæredygtigt produkt, da Bambus gror hurtigt, og dermed hurtigt kan fornyes.

Topmadrassens kerne er 40 mm. tyk Memory Foam, i en lækker konsistens hvor det tillader hofte og skulde at blive støttet af madrassen, uden at føle tryk. Denne proces sker ved Memory Foams egenskab til at reagere på kroppens varme, på grund af en åben og ventilerende cellestruktur i skummet. Memory Foam fremstilles af oliebaserede produkter.

Topmadrassens bagside har en ”prikket-struktur” der bevirker at topmadrassen ligger mere roligt på madrassen, uden det på nogen måder går ud over topmadrassens egenskab.

2) . Nano Cool Topmadras – 85 mm. tyk, 75 mm. Ceclus kerne, Gel Memory.

Denne topmadras har en usædvanligt kraftig Memory kerne på ikke mindre en 75 mm. her til kommer så betrækkets tykkelse, så du I alt har en topmadras med en tykkelse ca. 8,5 cm.

Andre Memory topmadrasser har typisk kerner mellem 40 mm. op til 60 mm.

Men til tilgift får du også sammensætning af betræk, der på den ene side giver dig aktiv køling hvis du har det varmt om natten. På den anden side har den Bamboo betræk, som ikke har denne kølende effekt. Resultatet er, at du kan bruge topmadrassen som du ønsker, alt efter årstid, helbred eller generelt ønske.

3). Latex topmadras, 6 cm. tyk, med Øko-Tex betræk, vaskbart. 

Latex er et fremragende materiale, og specielt i topmadrasser er det perfekt fordi materialet er velegnet “tæt på kroppen”.  Allergivenligt og ikke varmt at ligge på. Med en latex topmadras er du garanteret lang levetid, og en blød lækker overflade med støtte for hofter, lænd og skuldre. Betrækket er vaskbart ved 60 grader, Øko-TEX mærket.

4). SX-White Sky Luksus Memory Topmadras.

Denne luksus topmadras er vitterligt som at svæve på en sky – super soft betræk, med tyk quiltet for god luftcirkulation. Kernen er en fast memory foam, som former sig efter kroppens form og varme. Vi anbefaler brug af rullemadras oven på denne top, så du har let ved at klare den almindelige rengøring og hygiejne. SX-White Sky topmadrassen er vores designet og skabt af vores egne erfaringer inden for 32 år i sengebranchen.

Valg af ben:

Under billeder kan du se de tre muligheder, alle 23 cm. høje. Måtte du ønske andre højder, f.eks. 15 eller 19 cm. kan du skrive til mig på peter@sengeexperten.dk

Sengegavle:

Her kan du vælge mellem to gavle. “Plain” som er en helt glat gavl (kr. 1.000,-), eller “Button” som er en sengegavl med knapper (kr. 1.500,-). til gavlen “Plain” er der mulighed for køb af 2 puder til at montere på gavlen (kr. 300). Alle gavle er sat til den tilbudspris vi har når man bestiller den sammen med sengen.

Tilbehør:

Vi har lavet en særlig pris på tilbehør, ved bestilling af boxmadras. Pakken består af en rullemadras (kr. 499,-) og lagen til topmadrassen “kuvertlagen” (kr. 350) i absolut bedste kvalitet. Begge i 100% bomuld. Lagnet er i hvid. Sættet, rullemadras og lagen, kan købes her ved bestilling af box for kun 700 kr.

  • Leveret og opstillet i hele Danmark for kr. 625,-
  • Finansier dit sengekøb rentefrit - læs mere her!
  • Du SKAL sove godt i din nye seng - vi ombytter GRATIS inden 30 dage
  • Klar til levering nu
Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Book en tid

Dit navn*

Din e-mail*

Dit tlf. nr.

Hvornår passer det dig?

Hvad er du på udkig efter?

×