fbpx

Boxmadras 140 x 200 med Bamboo/Nano Cool topmadras.

7.999,00 DKK 4.500,00 DKK

Boxmadras 140 x 200 med Bamboo/Nano Cool topmadras.

Boxmadras i målet 140 x 200 cm. Boxmadrassen er dobbelt fjedret med posefjedre i BEGGE lag, hvilket er usædvanligt – og i det hele taget udtryk for den gode kvalitet denne seng er udført i. Vi har handlet med denne danske leverandør i mange år, fordi hans valg af materialer og forarbejdning, der blandt de bedste. Liggekomforten er i top, og forarbejdning af sider er meget akkurate og “firkantede” udført, hvilket dels giver sengen et pænt udseende, men dels også er god at ligge i helt ud til kanten, og for den sags skyld også – at sidde på.

I denne udgave er sengen med:

Nano Cool Topmadras – 85 mm. tyk, 75 mm. Ceclus kerne, Gel Memory.

Denne topmadras har en usædvanligt kraftig Memory kerne på ikke mindre en 75 mm. her til kommer så betrækkets tykkelse, så du I alt har en topmadras med en tykkelse ca. 8,5 cm.

Andre Memory topmadrasser har typisk kerner mellem 40 mm. op til 60 mm.

Topmadrassens kraftige sammensætning, giver dig en topmadras som reelt overtager dele af liggekomforten fra din eksisterende seng, og dermed genskaber liggekomforten hvis din ordinære seng er blevet ”træt”.

Men til tilgift får du også sammensætning af betræk, der på den ene side giver dig aktiv køling hvis du har det varmt om natten. På den anden side har den Bamboo betræk, som ikke har denne kølende effekt. Resultatet er, at du kan bruge topmadrassen som du ønsker, alt efter årstid, helbred eller generelt ønske.

Boxmadras 140 x 200 med Bamboo/Nano Cool Topmadras – Kantstabil – normalpris kr. 7.995,-

Der medfølger 4 stk. stål ben, 23 cm. høje. Det er også muligt at få andre højder (samme pris), eller i oliebehandlet egetræ – dog mod et mindre tillæg.

Viste sengegavl kan tilkøbes for kr. 1.650,-.

Der kan tilkøbes en helt særlig kvalitets rullemadras til denne seng – se mere på: https://www.lavpristopmadrasser.dk/tensel-rullemadrasser-90-120-140-160-x-200-cm/

  • Leveret og opstillet i hele Danmark for kr. 500,-
  • Finansier dit sengekøb rentefrit - læs mere her!
  • Du SKAL sove godt i din nye seng - vi ombytter GRATIS inden 30 dage
  • Klar til levering nu
Kategori:
Book en tid

Dit navn*

Din e-mail*

Dit tlf. nr.

Hvornår passer det dig?

Hvad er du på udkig efter?

×