fbpx

Boxmadras 140 x 200 med SX BY BRUUN Bamboo Memory topmadras

7.299,00 DKK 3.750,00 DKK

Boxmadras 140 x 200 med SX By Bruun Bamboo Memory topmadras

Boxmadras i målet 140 x 200 cm. Boxmadrassen er dobbelt fjedret med posefjedre i BEGGE lag, hvilket er usædvanligt – og i det hele taget udtryk for den gode kvalitet denne seng er udført i. Vi har handlet med denne danske leverandør i mange år, fordi hans valg af materialer og forarbejdning, der blandt de bedste. Liggekomforten er i top, og forarbejdning af sider er meget akkurate og “firkantede” udført, hvilket dels giver sengen et pænt udseende, men dels også er god at ligge i helt ud til kanten, og for den sags skyld også – at sidde på.

I denne udgave er sengen med:

SX BY BRUUN, Bamboo Topmadrasser, Memory Foam – med ”antri-glid” bagside.

Denne topmadras har det lækre Bamboo betræk (vaskbart). Bamboo er fremstillet af bambusfibre. De senere år har man udviklet forskellige teknologier, der gør det muligt at bruge bambusfiber til en lang række tekstil- og modetøj. Bambusfibre er super bløde, stærke og har en kølende egenskab som gør dette betræk særdeles velegnet til topmadrasser. Det er et meget bæredygtigt produkt, da Bambus gror hurtigt, og dermed hurtigt kan fornyes.

Topmadrassens kerne er 40 mm. tyk Memory Foam, i en lækker konsistens hvor det tillader hofte og skulde at blive støttet af madrassen, uden at føle tryk. Denne proces sker ved Memory Foams egenskab til at reagere på kroppens varme, på grund af en åben og ventilerende cellestruktur i skummet. Memory Foam fremstilles af oliebaserede produkter.

Topmadrassens bagside har en ”prikket-struktur” der bevirker at topmadrassen ligger mere roligt på madrassen, uden det på nogen måder går ud over topmadrassens egenskab.

 

Boxmadras 140 x 200 med Bamboo/Nano Cool Topmadras – Kantstabil – normalpris kr. 7.995,-

Der medfølger 4 stk. stål ben, 23 cm. høje. Det er også muligt at få andre højder (samme pris), eller i oliebehandlet egetræ – dog mod et mindre tillæg.

Viste sengegavl kan tilkøbes for kr. 1.650,-.

Der kan tilkøbes en helt særlig kvalitets rullemadras til denne seng – se mere på: https://www.lavpristopmadrasser.dk/tensel-rullemadrasser-90-120-140-160-x-200-cm/

  • Leveret og opstillet i hele Danmark for kr. 500,-
  • Finansier dit sengekøb rentefrit - læs mere her!
  • Du SKAL sove godt i din nye seng - vi ombytter GRATIS inden 30 dage
  • Klar til levering nu
Kategori:
Book en tid

Dit navn*

Din e-mail*

Dit tlf. nr.

Hvornår passer det dig?

Hvad er du på udkig efter?

×