fbpx

Dunlopillo Passion Elevation – Sandfarvet 180 x 200 cm.

50.365,00 DKK 26.000,00 DKK

Dunlopillo Passion Elevation – Sandfarvet 180 x 200 cm.

En af de sidste nye modeller fra Dunlopillo.

Vi har købt denne seng fra “Fotostudiet” hvor Dunlopillo har brugt denne seng til deres katalog. Derfor kan du få denne kr. 50.000,- dyre seng til halv pris.

Sættet består af 2 x elevationsbunde, 2 x madrasser, og 2 stk. 10 cm. høje latex topmadrasser – deres topmodel.

Dunlopillo Passion Elevation er til dig, der ønsker gennemtænkt komfort og fleksibilitet. Sengen har en fantastisk komfort med 7 komfortzoner, en 16 cm naturlatex-kerne og et ekstra 5 cm komfortlag. Det naturlige materiale sikrer, at sengen altid tilpasser sig din krop.

Sengen er opbygget af en 20 cm fingertappet, polstret træramme med justerbar hævebund med 39 lameller. I liggefladen af madrassen er en delbar lynlås, som giver bedre mulighed for at vende kernen. Sengen leveres med en elegant, trådløs fjernbetjening og dertilhørende lomme.

Topmadras: (enkelt eller delt)

Supreme topmadras

Supreme er en topmadras, der tilpasser sig din krop. Madrassernes betræk er aftageligt i to dele og vaskbart ved 60 grader og 40 grader ved Cool. Ønsker du en hel topmadras, der kan bruges på begge sengen som én stor topmadras, tilbyder vi dig denne til samme pris: https://www.lavpristopmadrasser.dk/dunlopillo-cool-top-til-elevationsseng-duo-split-180-x-200-cm/

På det viste  billede mangler der to betræk til at dække endebøjlen – de følger naturligvis med for det fuldendte dessign.

I op til 60 dage efter købet, tilbyder vi at ombytte fastheden i sengen – hvis vi ikke fandt den der passer dig i første omgang.

Normalpris kr. 50.365,-

  • Leveret og opstillet i hele Danmark for kr. 500,-
  • Finansier dit sengekøb rentefrit - læs mere her!
  • Du SKAL sove godt i din nye seng - vi ombytter GRATIS inden 30 dage
  • Klar til levering nu
Kategori:
Book en tid

Dit navn*

Din e-mail*

Dit tlf. nr.

Hvornår passer det dig?

Hvad er du på udkig efter?

×