fbpx

Dunlopillo Pure Kontinental, Limited Edition 180 x 200 cm.

20.000,00 DKK23.000,00 DKK

Dunlopillo Pure Kontinental, Limited Edition 180 x 200 cm.

Dunlopillo Pure Limited Edition

*Vi har sengen på lager til hurtig levering.

Vi har nu fornøjelsen af at kunne præsentere, den unikke Dunlopillo Pure limited edition kontinentalseng. Sengen kommer med kraftigt møbelstof, af det flotteste velour, og den absolut mest luksuriøse topmadras, vi har oplevet fra Dunlopillo. Topmadrassen har de bedste varmeafledende egenskaber, så den er helt perfekt til dig, der har svært ved at holde en konstant og behagelig temperatur om natten. Sengen er kun lavet i et begrænset antal, og sælges derfor efter først til mølle princippet.

Optimal Komfort Med Dunlopillo Pure

Dunlopillo Pure Kontinentalseng er kendetegnet ved, at sengens to madrasser er samlet i ét madrasbetræk. Sengen er inddelt i 7 komfortzoner med en 16 cm naturlatex-kerne og et ekstra 5 cm komfortlag. Sengen er opbygget af en 12 cm fingertappet træramme. Betrækket på liggefladen af madrassen er monteret med delbar lynlås, hvilket gør at det kan lynes af og vaskes. Det giver også mulighed for at vende madraskernen.

Dunlopillo Pure Serien

Med Dunlopillo Pure får du en stilren senge-serie udviklet af de bedste naturmaterialer. Pure er astma- og allergivenlig, og med syv unikke komfortzoner tilpasser madrasserne sig naturligt din krop, uanset hvordan du ligger eller vender madrassen. Betrækket er vaskbart, og en lynlås gør det muligt at vende naturlatex-kernen.

Alle Pure senge er betrukket med eksklusive møbeltekstiler og er inklusiv en topmadras i naturlatex. Du har mulighed for at opgradere denne for yderligere komfort og støtte. Pure er det oplagte valg, når du ønsker en enkel og elegant seng med en naturlig, fast komfort.

Alle Dunlopillo Pure senge har alle de bedste egenskaber fra Dunlopillos naturlatex med en unik opbygning, som sikrer dig en god nattesøvn.

Dunlopillo Topmadrasser

  • Air – Den absolut mest varmeafledende og luksuriøse topmadras fra Dunlopillo

Dunlopillo’s Produktion

Produktionen af en Dunlopillo seng bygger på mere end 90 års erfaring. Erfaring der har givet Dunlopillo et ry som et af verdens mest elskede og førende producenter af senge i naturlatex.

For det er netop naturlatex, der har banet vejen for den naturligt gode søvn. Hver madraskerne er af naturlatex, og støbes i en særlig form – en ad gangen. Dette er karakteriserende for den omhyggelige produktion af Dunlopillo. Alle Dunlopillo senge er skabt af erfarne hænder på deres danske fabrik i Thy. Her har de en lokal forankret produktion, som går generationer tilbage.

Kvalitet og Bæredygtighed

For Dunlopillo ligger det i deres historie at tage hensyn til naturen og miljøet. Alle Dunlopillo senge er fremstillet på bæredygtig vis, idet de kun benytter teknikker, der ikke belaster miljøet.

Dunlopillos naturlatex fremstilles af saften fra gummitræer i FSC godkendte plantager. Det betyder, at alle Dunlopillo senge er produceret med materialer fra økologisk, socialt og økonomisk ansvarligt forvaltede skove. Indholdet i én Dunlopillo madras svarer til 800 dages tapninger fra ét gummitræ. Træerne kan bruges til tapning i ca. 32 år, men et træ får typisk lov til at stå i plantagen til det er over 100 år gammelt. De fældede gummitræer bliver altid erstattet med et nyt, for at sikre en bæredygtig produktion.

Dunlopillos plantager er tilmed miljøbeskyttende, idet gummitræer verden over neutraliserer store mængder CO2. De absorberer kuldioxid fra atmosfæren, og bidrager på den måde til at reducere den globale opvarmning.

Betræk/Farver: Dunlopillo Pure Limited Edition fås kun med dette specialbetræk – dark green velour.

Mål: Fås i målet 180 x 200 cm.

Topmadras: Dunlopillo Air – 10 cm. tyk latex topmadras, med kokus membran i midten for øget luftcirkulation. Dunlopillos mest exclusive top.

Fasthed: Fås i Medium, fast eller ekstra fast. Vi viser under bestilling af FASThed, begge madrasser i sengen på én gang. Således betyder medium/fast, at den en side af sengen er medium og den anden er fast.

Sengegavle: Viste sengegavl er speciallavet til sengen, og kan tilkøbes for kr. 3.000,- (n. 3995,-)

Ben: Her kan du vælge mellem 4 forskellige, se billeder.

  • Leveret og opstillet i hele Danmark for kr. 625,-
  • Finansier dit sengekøb rentefrit - læs mere her!
  • Du SKAL sove godt i din nye seng - vi ombytter GRATIS inden 30 dage
  • Klar til levering nu
Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Book en tid

Dit navn*

Din e-mail*

Dit tlf. nr.

Hvornår passer det dig?

Hvad er du på udkig efter?

×