fbpx

Edith boxmadras 140 x 200 cm. med 10 cm. tyk LATEX topmadras. Cashmere

6.000,00 DKK

Edith boxmadras 140 x 200 cm. med 10 cm. tyk LATEX topmadras. Cashmere

EDIT BOXMADRAS, også kaldet SX-ONE BOX, en en særdeles kraftig boxmadras, med god højde i såvel boxen (30 cm høj) som giver god plads til hofter, skulde og en god støtte i lænd. Sengen er fast, men pga. af det høje fjedreindlæg, er den på ingen måde hård. Trækonstruktion er MEGET KRAGTIG, og ved helt særlige belastninger kan der monteres et 5. ben, mod en merbetaling på kr. 300,-. Men det er under normalt brug, IKKE nødvendigt. Boxmadras med zoneopdelte fjedre øverste lag – FAST, super komfort.

Sengen er særdeles kraftig konstrueret, med mange fine detaljer omkring sengesiderne, syninger, og i de hele taget boxens udseende. God også at side på, – kantstabile sider. Står normalt på 15 cm. stålben, men er her vist på 23 cm. høje ben – samme pris.

Topmadrassen er vores egen SX-Cashmere topmadras, som både fås med Memory foam, eller som her med Latex. Den er ca. 9-10 cm. tyk, med det mest bløde og lækre betræk Tensel betræk man kan tænke sig. Læs mere op toppen her: https://www.lavpristopmadrasser.dk/sx-cashmere-topmadras-i-naeste-alle-taenkelige-maal-latex/

Normalpris kr. 10.995,-

  • Leveret og opstillet i hele Danmark for kr. 500,-
  • Finansier dit sengekøb rentefrit - læs mere her!
  • Du SKAL sove godt i din nye seng - vi ombytter GRATIS inden 30 dage
  • Klar til levering nu
Kategori:
Book en tid

Dit navn*

Din e-mail*

Dit tlf. nr.

Hvornår passer det dig?

Hvad er du på udkig efter?

×