fbpx

Elevationsseng 180 x 210 cm. med enkelte- eller split OUTLAST topmadras

13.800,00 DKK16.800,00 DKK

Pris efter hvordan du ønsker sammensat, f.eks. med eller uden gavl.

Elevationsbunden: Du får 2 kraftige elevationsbunde i ekstra længde – 210 cm., hvor rammen er 20 cm. høj. Giver en flot harmoni på sengen sammen med madrassen, og naturligvis en flot høj seng, alt efter hvad du vælge af ben. Bunden har Linak motor og fjernbetjening, bedre fås det ikke.

Madrasserne: Madrasserne er 7 zonede pocket madrasser, hvor du kan vælge mellem fasthedsgraden MEDIUM eller FAST, se under bestilling.

Topmadrassen: Bemærk her, at du kan vælge mellen enkete topmadrasser, eller én stor split-topmadras der fungerer på en elevationsseng.

Denne topmadras, høre til markeds bedste (og dyreste, næsten 10.000 kr. for 180 x 210 cm.).

OUT LAST topmadras er udført med kølende egenskaber, og én side uden. Den kan føles kølige lige når kan lægger sig på den. Der er den særlige OUT LAST funktion der herefter i kraft. Den hvide specielle overflade begynder at tilpasse sig, ved at optage og gemme varme – alt sammen for at opnå den optimale temperatur- og fugt zone. Betrækket er vaskbart ved 60 grader, og hver side kan vaskes for sig. Delbar lynlås. Betrækket er tykt lækkert quiltet så der opnås en god luftcirkulation i og omkring betrækket og kernen. Betrækket er Øko-Tex certificeret.Topmadrassen har en tyk latexkerne, der sammen med betrækket skaber en ca. 10 cm. tyk topmadras.

Ben: Viste ben på billederne er “Kim” som er 19 cm. høje. Du kan vælge andre ben, se under bestilling.

Gavl: Den viste gavl er fra Dunlopillo og koster kr. 3.995,-. Ved bestilling af gavlen sammen med sengen, kan den tilkøbes for kr. 3.000,-.

  • Leveret og opstillet i hele Danmark for kr. 625,-
  • Finansier dit sengekøb rentefrit - læs mere her!
  • Du SKAL sove godt i din nye seng - vi ombytter GRATIS inden 30 dage
  • Klar til levering nu
Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Book en tid

Dit navn*

Din e-mail*

Dit tlf. nr.

Hvornår passer det dig?

Hvad er du på udkig efter?

×