fbpx

Elevationsseng med 100% Latex FASTE madrasser og Dunlopillo Cool Split Topmadras.

38.685,00 DKK 18.500,00 DKK

Elevationsseng med 100% Latex FASTE madrasser og Dunlopillo Cool Split Topmadras.

En fremragende elevationsseng der giver dig en god liggekomfort, holder i mange år, tåler stor vægt – eller til dig der bare gerne vil ligge FAST. Sådan kan denne seng beskrives kort. Senge med latexmadrasser og topmadrasser er normalt en kostbar affære, men her kan du en virkelig god seng for under 20.000 kr.

Madrasserne er 100% Naturlatex.Fremragende kvalitetsmadras i målet 90 x 200 x 20 cm. (sidstnævnte er højden. Denne madras er produceret i 100% procent latex som er en sjælden kvalitet, allergivenlig, antibakteriel, og naturligvis en liggekomfort helt i særklasse. Vi har denne madras i fast og medium. Betræk: TENCEL betræk, antibakteriel med ventilerende 3D-bånd. Madrasserne koster normalt kr. 7.995,- pr. stk.

Topmadrassen er Dunlopillos dyreste elevations topmadras – Dunlopillo Duo Cool Split, 180 x 200 cm. Også naturlatex.

Endelig er der de kraftige og støjsvare elevationsbunde, 19 cm. høj ramme + de ben du måtte vælge til sengen, se under bestilling.

Et fremragende køb.

Fasthed: Fås i Medium, fast eller ekstra fast. Vi viser under bestilling, begge madrasser i sengen på én gang. Således betyder f.eks. medium/fast, at den en side af sengen er medium og den anden er fast.

  • Leveret og opstillet i hele Danmark for kr. 625,-
  • Finansier dit sengekøb rentefrit - læs mere her!
  • Du SKAL sove godt i din nye seng - vi ombytter GRATIS inden 30 dage
  • Klar til levering nu
Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Book en tid

Dit navn*

Din e-mail*

Dit tlf. nr.

Hvornår passer det dig?

Hvad er du på udkig efter?

×