fbpx

Jensen Diplomat Kontinental med Exact og hovedgavl 180 x 200 cm.

23.000,00 DKK

Jensen Diplomat Kontinental med Exact og hovedgavl 180 x 200 cm.

Kontinentalsengen fra Jensen, hvor du selv kan regulere støtten ved læn og hofte. Sker med trådøs regulering af sengebunden, læs mere om Exact her: https://jensen-beds.com/dk/jensen-exact-comfort-adjustment/

Om sengen: Klassisk stor familieseng!

JENSEN® Diplomat kontinentalseng er en stor dejlig seng med plads til hele familien, hvis man synes!
Den er udførst laves så der overhovedet ikke er nogen fysisk “revne” på midten. Det gør at JENSEN® Diplomat kontinentalseng er en dejlig løsning. JENSEN® Diplomat kontinentalseng har zonepocket fjedre vi har den opstillet i fast.

Topmadrassen er jensen bedste, TEMPSMART toppen temperaturregulerende betræk – vaskbart, delbart betræk. Det betyder at topmadrassen på JENSEN® Diplomat kontinentalseng kan være i en almindelig husholdnings vaskemaskine og vaskes ved 60 grader. Kernen i topmadrassen er naturlatex, kerne på ikke mindre end 50 mm. Læs mere om Tempsmart toppen her: https://jensen-beds.com/dk/topmadrasser/

Om selve sengen:

Jensen Diplomat har zoneinddelt Sense Pocket fjedersystem med indebygget lændestøtte. Den leveres i et lækkert møbeltekstil med dobbelte stikninger.

I en kontinental seng finder du Jensens liggekomfort, når det er allerbedst med Jensen Pocket on Pocket Technology. Sengen har dobbelt madrasser med op til 3 individuelle Jensen Pocket fjedersystemer. Sengene har hele liggeflader, uden hårde kanter i midten.

Bemærk denne seng er incl. sengegavl, og det kr. 10.000 dyre EXCAT system – Normalpris kr. 45.305,-

  • Leveret og opstillet i hele Danmark for kr. 500,-
  • Finansier dit sengekøb rentefrit - læs mere her!
  • Du SKAL sove godt i din nye seng - vi ombytter GRATIS inden 30 dage
  • Klar til levering nu
Kategori:
Book en tid

Dit navn*

Din e-mail*

Dit tlf. nr.

Hvornår passer det dig?

Hvad er du på udkig efter?

×