fbpx

Jensen Kontinental Ambassadør 180×200 cm.

16.500,00 DKK

Jensen Kontinental Ambassadør 180×200 cm.

Vi har sengen opstillet med én stor Ambassadør madras, fast i den ene side og medium i den anden side. De to underboxmadrasser er ikke fra Jensen, men fra vort eget SX-sortiment, altså af rigtig god kvalitet. De ændre IKKE liggekvaliteten fra den oprindelige Jensen seng.

Jensens Ambassadør Kontinental finder du en liggekomfort, når det er allerbedst – med Jensen Pocket on Pocket Technology. Sengene har hele liggeflader, uden hårde kanter i midten. Sengen vi har opstillet har en medium og fast side – dette kan ikke ændres, men kan naturligvis placeres i den side man ønsker.

Jensen Ambassadør Kontinental er med Aloy ® 12,5 cm pocket fjedersystem med en ekstra blød skulderzone – der giver god plads til din skuldre. Cellex XS 3 cm polstring har gode luft og fugttransporterende egenskab. Dette bevirker at madrasser er mere allergivenlige og hygiejniske.

Topmadrassen er Jensen Tempsmart:  En topmadras med ”termostatkontrol”, som aktivt går ind og balancerer de temperatursvingender, som forårsager urolig søvn. Den innovative teknologi består af flere millioner mikrokapsler, som konstant tilpasser sig hudens klima ved at absorbere, lagre og frigiver overflødig varme efter behov. På den måde forhindrer mikrokapsler, overophedning eller kulde, og optimerer din søvnkvalitet. Kernen af latex er samme som softline III (højde 9 cm) Topmadrassen alene har en normalpris på over 11.000 kr.

Ben kan vælges efter ønske

Normalpris kr. 36.845,-

  • Leveret og opstillet i hele Danmark for kr. 500,-
  • Finansier dit sengekøb rentefrit - læs mere her!
  • Du SKAL sove godt i din nye seng - vi ombytter GRATIS inden 30 dage
  • Klar til levering nu
Kategori:
Book en tid

Dit navn*

Din e-mail*

Dit tlf. nr.

Hvornår passer det dig?

Hvad er du på udkig efter?

×