fbpx

JENSEN SUPREME kontinental 180 x 200 cm. med TempSmart Topmadras.

56.920,00 DKK 18.000,00 DKK

JENSEN SUPREME kontinental 180 x 200 cm. med TempSmart Topmadras.

En af markedets bedste kontinentalsenge er her til salg, til under en 1/3 del af normalprisen. For at få denne besparelse, skal du “leve med” at de underste boxe ikke er originale Jensen. En, efter vores opfattelse helt ubetydelig del, af denne luksus seng, da den høje Originale SUPRENE mellemmadras er ikke mindre end 22 cm. høj. Og en lille ting mere – på undersiden af topmadrassen, har den en ubetydelig skjold, efter at vi har renset stoffet. Emballagen havde et lille hul her ved modtagelsen. ALT i alt er hele denne fantastiske seng nu sat til salg til en absolut spotpris. Begge sider i sengen er faste, men dette kan ændres mod et lille tillæg, til andre fasthedsgrader.

JENSEN® Supreme kontinentalseng

JENSEN® Supreme Kontinentalsengen har èn stor liggeflade og komforten er helt fantastisk.

Madrassen i JENSEN® Supreme Kontinentalseng er 22 cm. høj og har zoneindelte patenterede ALOY fjedre på 16 cm, som er medvirkende til, at kroppen får mindre tryk, hvilket gør at du opnår en roligere søvn. På JENSEN® Supreme Kontinentalseng ligger madrassen på en boxbund med pocketfjedre.

JENSEN® er en af de få sengemærker der tilbyder 25 års garanti mod fjedrebrud, og vi hører ofte kunder fortælle om en utroligt lang levetid. Alle Jensen senge er svanemærket, så du er sikker på at sengen er produceret forsvarligt, samt at den er helt fri for kemikalier.

Både madras og topmadras er lavet med delbar lynlås, så de nemt kan vaskes. Denne seng har Jensens dyreste topmadras – den klimaregulerende TempSmart naturlatex topmadras.

Normalpris kr. 56.920,-.

Prisen er uden gavl – vi har gavle fra 1.500 til viste gavl som koster 4.000 kr.

  • Leveret og opstillet i hele Danmark for kr. 625,-
  • Finansier dit sengekøb rentefrit - læs mere her!
  • Du SKAL sove godt i din nye seng - vi ombytter GRATIS inden 30 dage
  • Klar til levering nu
Kategori:
Book en tid

Dit navn*

Din e-mail*

Dit tlf. nr.

Hvornår passer det dig?

Hvad er du på udkig efter?

×