fbpx

Kontinental De LUX Made Full Cover 180 x 200 cm.

11.500,00 DKK

Kontinental De LUX Made Full Cover 180 x 200 cm. – er en kontinentalseng der har ALT man kan efterspøge, når det gælder design, confort, og en topmadras helt i særklasse. Kontinental De LUX Made Full Cover 180 x 200 cm. har 2 stk. kraftige underkerner monteret med 20 cm. tykke foam madrasser. Herpå luksus celcius madrasser i fast komfort. Det hele er dækket og samlet af et full Cover betræk, – her vist i sort, men fås også i grå.

Sengen har SX-tensel topmadrassen, vores bedste topmadras – og vor påstand, én af de bedste topmadrasser på det danske marked. SX-tensel toppen har 60 mm. naturlatex kerne, dækket af tensel betrækket som både er kølende og antibakteriel f.eks. mod støvmider. Topmadrassen har en pålynet rullemadras, som let kan afmonteres, og smides til vask v/60grader .

Kontinental De LUX Made Full Cover 180 x 200 cm. koster normalt 21.995,-

Den viste sengegavl i samme stof kan tilkøbes for kun 1.650,- kr.

HVAD ER FORDELEN VED DENNE SENG:

Kontinentalsenge består af tre madras lag.

Underboxe, hovedmadrassen og topmadrassen. Denne opbygning kan give relativt bløde og urolige senge.

Denne “Kontinental Custom Made Full Cover” seng har i underboxen monteret en kraftige koldskumsmadras, der dels står helt tæt sammen, dels fordeler vægten helt lige over hele sengefladen, så den mellemste madras kommer til sin ret, hele vejen omkring. De mellemste madrasser er kvalitets spring madrasser, som er opbygget mere formstøbte og stabile end var de opbygget over én stor madras. Kombinationen med det store fælles betræk, som holder under- og mellemmadrasserne helt tæt sammen, er efter vores opfattelse en fremragende løsning, før du lander i de de mere kostbare kontientalsenge I prisklassen omkring 35.000,- til 50.000 kr. kontinentalsenge, som byder på andre muligheder.

  • Leveret og opstillet i hele Danmark for kr. 500,-
  • Finansier dit sengekøb rentefrit - læs mere her!
  • Du SKAL sove godt i din nye seng - vi ombytter GRATIS inden 30 dage
  • Klar til levering nu
Kategori:
Book en tid

Dit navn*

Din e-mail*

Dit tlf. nr.

Hvornår passer det dig?

Hvad er du på udkig efter?

×