fbpx

Kontinental SX-TwoSleep 180 cm – Særtilbud lige NU, 4 forsk. farver.

8.800,00 DKK

Dette tilbud har vi i begræset antal, og i en begræset periode. Sengen ALT en moderne kontientalseng skal have, og alligevel kan du lige nu købe den til langt under 10.000 kr. (sengen fås i sort, antracit, lysegrå med lille nist, helt lysegrå) Se billeder af farverne sidst i viste billeder.

SX-Two Sleep 180 cm. Kontinental.

Denne kontinentalseng er et af vore bedste sengekøb i øjeblikket, hvis du ønsker en høj fast kontinentalseng, med rigtig god liggekomfort. Og så er sengen bare, i ordets bedste forstand, FLOT. Kontinentalsengen har to meget kraftige underboxe, 27 cm. høje, mod normalt ca. 18-20 cm. Hertil kommer de drejede alu. ben på 15 cm. Under boxmadrasserne er faste, hvilket er vigtigt, for ikke at den samlet løsning i tre madras lag bliver for blød til at støtte din krop.

Også den Zoneopdelte Pocket madras i midten, er ekstra høj. 21 cm. mod normalt ca. 16-17. cm. Madrassen er FAST, men på grund af den ekstra madrashøjde, har du stadig en stor føjelighed (plads) omkring hofte og skulde.

Til sidst – Topmadrassen, som er ikke mindre end 10 cm. tyk. Har en kerne af komfortkoldskum, svøbt i 400 gr/m2 ventilerende fibre på begge side, som sikre en god luftcirkulation. Ønsker du sengen med LATEX top, kan du lige nu få det til samme pris. Denne top er ca. 7-8 cm. høj.

Samlet sengehøjde 71 cm.

Flere detaljer omkring opbygningen.

2 sæt. 15 cm. drejede alu. ben. 8 stk. i alt. Benene kan ændres til andre typer hvis dette ønskes, mod et mindre tillæg. Benene kan også ændres til højere eller lavere ben.

2 stk. Boxmadrasser, 27 cm. høje, monteret med faste Bonnell fjedre. Giver en helt éns liggeflade over alt på sengen, også ved kanter og på midten af sengen.

1 stk. Vendbar madras 180×200 cm. – består af 2 stk. vendbare springmadrasser med 264 pocket fjedre pr. m2, zone opdelt og samlet i ét stort betræk 180×200 cm. så de holdes helt tæt sammen. Du vil mærke og opleve det som én stor madras. Madrassernes fasthed er FAST eller MEDIUM efter ønske. Kan også kombineres med FAST og MEDIUM side.

1 stk. i særklasse lækkert koldskums topmadras. Topmadrassen er 180×200 cm. med tyk quiltet ventilerende betræk. Topmadrassen har et allergivenligt koldskums kerne, 40 mm. tyk. Toppen alene har en normalpris på kr. 3.495, -.

Lige nu kan du også væge sengen med latex topmadras. Topmadrassen har 40 mm. latex, som er svøbt i ventilernede fibre. Læs mere om denne top her: https://www.lavpristopmadrasser.dk/celcius-topmadras-180-x-200/

Vi giver 15 års garanti på ramme- og fjederbrud.

PARTIKØB, TILBUD LIGE NU. (senge med samme specifikationer, normalpris ca. 20.000 kr.)  

Tips om valg af hårdhedsgrad.

Kontinental senge består i realiteten af tre madras lag; boxmadrassen, mellemmadrassen (den vendbare madras) og endelig topmadrassen.

Efter vores opfattelse, kan man ikke bruge de normale vægtskaler til udvælgelse af fastheden i en Kontinentalseng, da ALLE 3 madras lag påvirker den endelige fornemmelse og opfattelse af sengens komfort.

Two Sleep er opbygget på en måde, at mellemmadrassen reagerer uden ekstraordinær påvirkning af affjedring i bunden. Derfor er den mere fast end normale kontinentalsenge, – en fasthedstype flere og flere vælger, og har stor glæde af. Det er netop med denne opbygning, med en luksus topmadras i ekstra tykkelse kommer til sin fulde rettighed, da laget mellem madras og krop, er super blødt og lækkert. Tillader dine skuldre og hofte at synke i, mens len støttes og bevarer en krop, ligger uden svaj.

Er du i tvivl om valg af fasthed, så spørg os – og husk, du har 30. dages GRATIS ombytningsret, hvis noget senere skal ændres. Du kan som sagt vælge mellem fast (som er standard) eller medium.

Uddybning af topmadrassen.

Sengebranchens mange forskellige tilbud på senge, kan ofte ledes hen på forskellen på topmadrassen. I topmadrassen bruges de dyreste materialer på sengen, derfor er der et kæmpe prisspænd på hvad topmadrasser koster, og dermed også prisen på den færdige seng.

Eksempel: En topmadras med polyester skumindlæg 25 mm. tyk, koster ca. kr. 750,-. Toppen på denne seng koster normalt kr. 3.495, – og 3.795,- i latexudgavlen.

Mål:

Sengen måler 180 bred og 200 cm. Lang.
med standard 15 cm. Ben, måler sengen op til øverste kant af topmadrassen 71 cm.

Yderligere tilkøb:
Sengegavl – TwoSleep 180 cm. sort sengegavl, stof som sengen – kr. 2.000,- Sengegavle er 125 cm. høj.
Anden sengegavl med knapper, kr. 2.000,-. Sengegavl med knapper, Chesterfield kr. 3.000,-.
Ønske sengen i EKSTRA FAST, kan vi tilbyde dette for et tillæg på kr. 1.200,-
Ønske sengen med vores SX-Tensel topmadras, som enten fås i latex eller celcius, kan vi tilbyde dette til kr. mod et mindre tillæg: Læs om denne top her: http://www.lavpristopmadrasser.dk/sx-one-luksus-topmadras/

SX-Tensel rullemadras – læs om den her kr. 600,-

SX-Kuvertlagen, super lækker kvalitet, håndsyet så den passer og holder kr. 445,-

 

  • Leveret og opstillet i hele Danmark for kr. 500,-
  • Finansier dit sengekøb rentefrit - læs mere her!
  • Du SKAL sove godt i din nye seng - vi ombytter GRATIS inden 30 dage
  • Klar til levering nu
Kategori:
Book en tid

Dit navn*

Din e-mail*

Dit tlf. nr.

Hvornår passer det dig?

Hvad er du på udkig efter?

×