fbpx

Kontinentalseng 180 x 210 cm. med OUT LAST topmadras.

26.685,00 DKK 15.500,00 DKK

Kontinentalseng 180 x 210 cm. med OUT LAST topmadras.

Kontinentalseng i extra længe, 210 cm. Sengen er opbygget over 2 stk. underboxmadrasser, hver 90 x 210 cm. De er monteret med olierede træben, 19 cm. høje, – både bentype og højde kan ændres efter ønske.

Over under boxmadrasser er kontinentalsengens egentlige madras. Den består af 2 stk. 7 zonede pocket madrasser, som ligger i ét fælles betræk, så de på ingen måde kan skilles fra hinanden. Madrasserne kan fåes i medium og fast, og behøver derfor ikke nødvendigvis af være ens for begge der skal bruge sengen. Det er madrasser i en virkelig god kvalitet.

Sengens topmadras, høre til markeds bedste (og dyreste, næsten 10.000 kr.). MEN det ser du ikke på den samlede pris for denne kontinentalseng,  da vi har indkøbt topmadrassen til en meget favorabel pris.  Læs om toppen her:

OUT LAST topmadras er udført med kølende egenskaber, og én side uden (se den sorte på billedet). Den kan føles kølige lige når kan lægger sig på den. Der er den særlige OUT LAST funktion der herefter i kraft. Den hvide specielle overflade begynder at tilpasse sig, ved at optage og gemme varme – alt sammen for at opnå den optimale temperatur- og fugt zone. Betrækket er vaskbart, og hver side kan vaskes for sig. Delbar lynlås.
Betrækket er tykt lækkert quiltet så der opnås en god luftcirkulation i og omkring betrækket og kernen.

Og når vi nu taler om KERNE – så får du en 60 mm. tyk latexkerne, der sammen med betrækket skaber en 10-12 cm. tyk topmadras, der sammen med sengen skaber en himmelsk komfort.

  • Leveret og opstillet i hele Danmark for kr. 625,-
  • Finansier dit sengekøb rentefrit - læs mere her!
  • Du SKAL sove godt i din nye seng - vi ombytter GRATIS inden 30 dage
  • Klar til levering nu
Kategori:
Book en tid

Dit navn*

Din e-mail*

Dit tlf. nr.

Hvornår passer det dig?

Hvad er du på udkig efter?

×