fbpx

Lanzarote Kontinental 180 x 200 cm. Ekstra fast, Extra høj 9 cm. tyk Latex top.

10.000,00 DKK

Lanzarote Kontinental 180 x 200 cm. Ekstra fast, Extra høj 9 cm. tyk Latex top.

Lanzarote Kontinentalsengen finder du i flere prisklasser her på hjemmesiden. Denne seng har extra faste zone pocket madrasser, og en topmadras hvor Latexpladen er 60 mm. naturlatex. Endelig er den monteret på 23 cm. olierede træben.

Lanzarote Kontinental 180 x 200 cm – Lanzarote Kontinental er en smuk og komfortabel kontinentalseng, som vi prismæssigt er helt i front med, når det gælder om at finde det bedste tilbud på markedet. Det skal nemlig bemærkes, at vi her har lagt en (normalpris for top kr. 5.995,-) natur latex topmadras på, med en kerne tykkelse på ikke mindre end 60 mm. Topmadrassen er 9 cm. høj i alt.

Beskrivelse af boxmadrasserne:

Indeholder de kraftige Bonnell fjedre, med en tråd tykkelse på Ø 2,2 mm. Fjedrene er 13 cm. høje, og afsluttet med et tykt 20 mm. FOAM plade i toppen. Hele enheden er opbygget over en massiv træramme, 8 cm. høj. Ben er inklusive i dette tilbud. De er 15 cm. høje, og udført i massivt træ – mørkbejdset. Ønsker du i stedet runde stålben, kan du ombytte til dette.

Beskrivelse af madrassen:

Den vendbare springmadras indeholder 13 cm. høje pocket fjedere, som er monteret i en FOAM box, 2 cm. i bunden, og 2 cm. ti toppen – for at give stabile kanter og sider på sengen, og naturligvis for at give det flotte look på sengen. Madrassen er som beskrevet vendbar, hvilket kan gøres ved lejlighed for at forlænge sengens levetid.

Beskrivelse af topmadrassen:

Latex topmadras, med indlæg af 60 mm. naturlatex kerne. 9 cm. tyk.

Sengen måler 72 cm. i højden.

Tilkøb:

Du kan købe en flot gavl med knapbesætning til sengen som kun koster 1.650,- kr.

PARTIKØB.

  • Leveret og opstillet i hele Danmark for kr. 500,-
  • Finansier dit sengekøb rentefrit - læs mere her!
  • Du SKAL sove godt i din nye seng - vi ombytter GRATIS inden 30 dage
  • Klar til levering nu
Kategori:
Book en tid

Dit navn*

Din e-mail*

Dit tlf. nr.

Hvornår passer det dig?

Hvad er du på udkig efter?

×