fbpx

SX-White luksustopmadras, fås i 3 størrelser:

2.000,00 DKK3.000,00 DKK

SX-White Luksus topmadras, Memory Gel Cool – 3 størrelser.

2.000,00 DKK – 3.000,00 DKK

Forklaring på Gel Memory Foam:

Pladetykkelse 50 mm. + betræk, i alt ca. 9 cm.

Gel Memory Foam er et unikt materiale, der indeholder gel partikler i det viskoelastisk materiale, hvilket giver en køligere overflade af sove på. Tilsætningen af Gel i memory skum giver en mere åndbar og behagelig komfort end almindeligt memory skum. Luft er i stand til at cirkulerer gennem hele materialet hvilket regulerer din kropstemperatur og holder materialet tørt. Gel memory foam er naturligt antimikrobielt og modstandsdygtigt over for allergener, skimmel og støvmider. Gel Memory Foam, skaber en soft komfortabel ”overflade” på din seng.

Forklaring på betræk.

Det superbløde og sunde strikkede stof indeholder 30% bomuld og 60% darcon og 10% polyester, som også er fremstillet uden skadelige kemikalier. Det er et miljøvenlig stof. Betrækket har et indhold så det føles køligt når man rører ved stoffet.

Stoffet er vævet tæt, men føles alligevel blødt – ja superblødt vil vi tillade os at sige. Betrække er yderligere hygiejnisk, antibakteriel og antistatisk. Det kan også vaskes med vaskemaskinen.

Betrækket er konstrueret således, at toppen af topmadrassen kan lynes af som en rullemadras, og smides til vask. Bagsiden af topmadrassen er derfor konstrueret af 3D net, som også kendes i sportstøj. Af den grund kan varmen forlade topmadrassen, så den altid er tør og ren.

  • Leveret og opstillet i hele Danmark for kr. 625,-
  • Finansier dit sengekøb rentefrit - læs mere her!
  • Du SKAL sove godt i din nye seng - vi ombytter GRATIS inden 30 dage
  • Klar til levering nu
Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Book en tid

Dit navn*

Din e-mail*

Dit tlf. nr.

Hvornår passer det dig?

Hvad er du på udkig efter?

×