fbpx

Lysegrå Elevationsseng 180 x 200 cm. med LATEX split topmadras.

11.750,00 DKK13.250,00 DKK

Elevationsseng 180 x 200 cm. med LATEX split topmadras.
Det her er virkelig et helt ekstraordinært elevationstilbud:
Virkelig lækker og smuk kvalitets elevationsseng, og bemærk de høje 20 cm. elevationsbunde med Linak trådløs fjernebetjening. Læg mærke til den den elegante afslutning på elevation bundenes kant, en særlig keder afslutning som giver hele sengen et særlig eksklusivt look.

Elevationssengen er en i lysegrå, en varm lækker farve som er ens på de høje elevationsbunde, og på de 7 Zonede pocket madrasser. Der medfølger sidestop og endestop til sengen, så madrasserne altid bliver på plads. Sidestop beslaget er forsynet med en praktisk lomme. Sengen reguleres/hæves med trådløs fjernbetjening. Elevationssystemet er fra Danske Linak – topkvalitet.

Fasthed: fås i Medium, fast eller ekstra fast. Vi viser under bestilling af FASThed, begge madrasser i sengen på én gang. Således betyder f.eks. medium/fast, at den en side af sengen er medium og den anden er fast.

Topmadrassen er en “split-topmadras” i latex, ca. 8 cm. tyk.  Fungerer på elevation, selv om det er én stor topmadras, tillader at sengen kan eleverer til fuld højde, i både fod- og hovedende. Topmadrassen er med Cool effekt for klimaregulering.

Ben: Vi anbefaler 19 cm. høje ben til denne seng, men ønsker du højere eller laver, vælger du blot dette under bestilling.

Gavl: Den viste gavl er i samme farvenuance, men ikke 100% magen til stofstrukturen i sengen. Gavlen koster normalt 4.995,- men sælges med for bare 1.500,-. Du vælger med eller uden gavl under bestilling.

  • Leveret og opstillet i hele Danmark for kr. 625,-
  • Finansier dit sengekøb rentefrit - læs mere her!
  • Du SKAL sove godt i din nye seng - vi ombytter GRATIS inden 30 dage
  • Klar til levering nu
Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Book en tid

Dit navn*

Din e-mail*

Dit tlf. nr.

Hvornår passer det dig?

Hvad er du på udkig efter?

×