fbpx

SAMSØ kontinentalseng, 3 farver – sand, lysegrå, og sort.

10.000,00 DKK15.500,00 DKK

Pris efter hvordan du ønsker sammensat, f.eks. med eller uden gavl.

SAMSØ KONTINENTAL, den seng har ALT man skal se efter, for at få det BEDSTE:

10 cm. tyk topmadras i latex.
22 cm. høj mellem madras.
28 cm. høje underboxmadrasser
…betyder alt i alt, den optimale liggedybde og komfort for hofter lend og skuldre.

SAMSØ er vores eget sengemærke, som vi har udviklet i samarbejde med førende experter i
Norden. Som en af de ældste forhandlere af kvalitetssenge i Danmark, har vi opbygget en stor viden inden for sund søvn, samt hvad der kræves af en seng, for at opnå netop det. Den viden har vi brugt til at skabe en skøn serie af gode senge, til fordelagtige priser.

Priserne på vores SX One produkter, hvor SAMSØ sengen indgår, er faste lavpriser, der er skruet helt i bund fra start. Vi kan derfor med ro i maven sige, at du får utroligt meget seng til prisen. Vi tjekker markedet hver dag og vil påstå; ingen steder får du så meget kontinentalseng for pengene.

Om sengen:
Lad os bare begynde med det visuelle – en rigtig flot og smuk seng.

Liggekomforten: er svær at gøre bedre. Det skyldes at under-boxmadrasserne har en højde på 28 cm., og mellem madrassen 22 cm. Det er normalt kun langt dyre kontinentalsenge der har disse specifikationer. Resultatet er bedre liggekomfort, med plads til hofter, lænd og skuldre.

Ben: Sengen står standard på 15 cm. høje ben 8 stk. i alt der følger med i prisen (du kan vælge flere typer ben – se foto)

Sengehøjde: I alt 75 cm.

Topmadrassen: Ikke mindre end 10 cm. tyk. Har en kerne af LATEX, allergivenlig, svøbt i 400 gr/m2 ventilerende fibre på begge side, som sikre en god luftcirkulation. Ønsker du at sænke prisen på SAMSØ sengen, kan du også vælge topmadrassen i Koldskum, som er 1.500 kr. billigere.

Betræk: Sengen fås i 4 farver. Beige/sandfarvet, lysegrå, antracit eller sort. Betrækket har en flot struktur (vævning) og er rengøringsvenligt. På nogle af farverne kan der være længere leveringstid.

Underboxe: Sengen består af 2 stk. Boxmadrasser, 28 cm. høje, monteret med faste Bonnell fjedre. Giver en helt éns liggeflade over alt på sengen, også ved kanter og på midten.

Den mellemste madras: består af 2 stk. vendbare springmadrasser med 264 stk 7 zonede pocket fjedre pr. m2, samlet i ét stort betræk, så de holdes helt tæt sammen. Du vil mærke og opleve det som én stor madras. Madrassernes fasthed er FAST eller MEDIUM efter ønske. Kan også kombineres med FAST og MEDIUM side. Mod et tillæg på kr. 750,- pr. side, kan du købe sengen i EXTRA FAST.

Garanti og ombytningsret: Vi giver 15 års garanti på ramme- og fjederbrud. Ønsker du at ændre fasthedsgraden efter købet, kan vi tilbyde at ombytte madrassen (den midterste) i op til 30 dage efter leveringen. Ombytningen er GRATIS, men koster et fragttillæg hvis vi skal komme til dig.

Tips om valg af hårdhedsgrad:

Kontinental senge består i realiteten af tre madrasser, oven på hinanden. Boxmadrassen, mellemmadrassen (den vendbare madras) og endelig topmadrassen.

Efter vores opfattelse, kan man ikke bruge de normale vægtskaler til udvælgelse af fastheden i en Kontinentalseng, da ALLE 3 madras lag påvirker den endelige fornemmelse og opfattelse af sengens liggekomfort.

SAMSØ er opbygget på en måde, at mellemmadrassen reagerer under påvirkning af affjedring i boxmadrassen. Derfor føles en MEDIUM madras som blød, en FAST madras virker fast men stadig med stor føjelighed, og først ved en EXTRA FAST madras, får du decideret FAST madras. Ud over vægt, handler dig valg også om hvordan du har lyst til at ligge i din nye seng – hvordan du tillader at dine skuldre og hofte at synke i, mens lænd støttes og bevarer en krop der ligger uden svaj.

Vi anbefaler generel valg af FAST madras, men er du i tvivl, så spørg os – og husk, du har 30. dages GRATIS ombytningsret, hvis noget senere skal ændres.  

Tilbehør til sengen:

Sengegavl:

Sengegavlen kan tilkøbes, og vi har TO modeller at vælge i mellem. Køber du en seng og gavl på samme tidspunkt, i samme levering, opnår du en rabat på gavlen. Rabatten ER fratrukket når du bestiller her på siden. Blandt billederne her på siden finder du de TO muligheder, angivet med gavlens pris og hvilken pris den kan tilkøbes til.

Gavlen står på gulvet bag ved sengen, og kræver ingen montering.

Levering:

Levering ER, incl. opstilling af sengen, samt bortskaffelse af affald. Vi leverer også gerne på Sjælland. LEVERING koster kr. 625,-.

Vi har altid lager af SX-One kontinentalsenge og kan ofte levere meget hurtigt. Dog kan der være farver som kan være udsolgt, hvorfor længere leveringstid på påregnes.

  • Leveret og opstillet i hele Danmark for kr. 625,-
  • Finansier dit sengekøb rentefrit - læs mere her!
  • Du SKAL sove godt i din nye seng - vi ombytter GRATIS inden 30 dage
  • Klar til levering nu
Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Book en tid

Dit navn*

Din e-mail*

Dit tlf. nr.

Hvornår passer det dig?

Hvad er du på udkig efter?

×