fbpx

Silver Anti Snorkepude fra By Bruun.

500,00 DKK600,00 DKK

Silver Anti Snorkepude fra By Bruun. Fantastik hovedpude som tilbyder dig komfort du ikke normalt finder i en enkelt pude.

Første mulighede: Leder du efter en pude som ikke er for høj, så vend den ene side af puden til og få en pudehøjde på bare 8 cm. Helt unikt til dig som syntes de fleste puder er for høje. Du vil føle at du endlige har fundet en pude, der ikke presser dig op i nakken.

Anden mulighed: Vender du den anden side af puden tilbyder puden en ergonomisk og komfortabel udskæring, det giver støtte for nakke og skuldre. Den ergonomiske udskæring foran bevirker at puden kan komme tæt på dig, så den støtter over alt – også når du ligger på siden. Din nakke og luftveje får plads og modvirker dermed snorken. 

Puden er udført i det trykaflastende Memory Foam, fagligt kaldet viskoelastisk celcius skum. Puden har et super lækkert blødt betræk, som kan lynes af og vaskes. Betrækket er sammensat af 30% Bamboo fibre, 11% Silver, og 59% Polyester. Puden har ånd bare sider i betrækket, kaldet 3D net, der tillader luften af cirkulere gennem puden og holde den tør.

Puden måler 60 bred, 35 dyb, og har flere højder pga. af der særlige nakke afsnit. På den lave side er højden 8 cm. og på den anden side er den 13 cm. i siderne og 6-7 cm. i midten – til nakke.

Puden leveres i smuk gaveæske med alle produktbetegnelser og vaskeanvisninger.

NÅR DU BESTILLER, er det muligt at købe betræk som er specielt syet til hovedpuden. Du kan få betrækket i hvidt eller antracit (grå) 100% bomuld.

OBS. Det er GRATIS at få denne pude tilsendt. Derfor – når bestiller skal du klikke (ja, beklager det er lidt ulogisk) i feltet “Lån gratisk trailer eller bil”. Herefter sættes fragen til 0 kr. og vi er opmærksomme på at varen så sendes til dig. Det sker med PostNord nogle få dage efter din bestilling. Levering herefter ca. 1-2 dage.

  • Leveret og opstillet i hele Danmark for kr. 625,-
  • Finansier dit sengekøb rentefrit - læs mere her!
  • Du SKAL sove godt i din nye seng - vi ombytter GRATIS inden 30 dage
  • Klar til levering nu
Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Book en tid

Dit navn*

Din e-mail*

Dit tlf. nr.

Hvornår passer det dig?

Hvad er du på udkig efter?

×