fbpx

Boxmadras 140 x 200 cm. Latex top, kerne 50 mm. NATURLATEX

4.800,00 DKK

TILBUD KUN SÅ LÆNGE HAVES:

140 x 200 cm. box med Tensel Latex top 60 MM. NATURLATEX

Denne boxmadras er “voksenkvalitet” når det gælder holdbarhed, komfort, og ikke mindst at topmadrassen. Topmadrassen beskriver vi særskilt i dette tilbud, sidste afsnit.

Selve box kernen er 25 cm. høj. Den er dobb. fjedret med zonet pocket fjedre i øverste lag. Boxmadrassen er særdeles godt polstret, og meget flot udført med helt lige kanter, så den også er god at side på. Også underste lag af fjedre er pocket fjedre.

På box madrassen kan der monteres 10, 15 eller 23 cm. stålben. Benene medfølger i den højde man ønsker. Kan også fås med træben.

TOPMADRASSEN:

Kernen i topmadrassen er naturlatex, 70 – 80% ren naturlatex, og således meget velegnet for allergikere, da støvmider trives dårligt i så rent latex materialet. Kernen er 60 mm. tyk – toppen er i alt ca. 7-8 cm. tyk.

Topmadrassens betrk er Tensel.

Tencel er lavet af naturmaterialer udvundet fra træ i bæredygtige skove. Det er blødt og glat, og det har en smuk farvedybde. Stoffet har evne til at regulere temperatur og transportere fugt, så det altid føles behageligt mod huden. Tencel tåler vask og tørring uden at miste sin blødhed, og Tencel er ikke tilbøjelig til at falme.

Normalpris kr. 9.885,-

Der kan tilkøbes en gavl til boxmadrassen til kr. 1.650,-

  • Leveret og opstillet i hele Danmark for kr. 500,-
  • Finansier dit sengekøb rentefrit - læs mere her!
  • Du SKAL sove godt i din nye seng - vi ombytter GRATIS inden 30 dage
  • Klar til levering nu
Kategori:
Book en tid

Dit navn*

Din e-mail*

Dit tlf. nr.

Hvornår passer det dig?

Hvad er du på udkig efter?

×