fbpx

SX-One 160 Kontinentalseng 160 x 200 cm. med LUKSUS top.

10.000,00 DKK

SX-One 160 Kontinentalseng 160 x 200 cm. med LUKSUS top. Denne seng er utroligt flot udført, med en finish hele vejen igennem der gør den skøn at se på. Men det er naturligvis komforten det handler om, og her får du noget helt i særklasse.

De underste boxmadrasser er monteret med kraftige Bonnell fjedre på en kraftig massiv træramme. Sengen har olierede ege ben er indeholdt i tilbudsprisen – 8 stk. i alt. Midtermadrassen er vendbar og indholder de avancerede 7 zone pocket fjedre. Vi har i medium og fast hårdhedsgrad. Denne differenciering kan også foretages fra side til side.

Topmadrassen er vores mest exclusive topmadras – SX tensel, som alene koster 3.995,- Toppen er 8-9 cm. tyk, og har en på lynet rullemadras som er vaskbare ved 60 grader. TENSEL stoffet er blødt og lækkert og har den egenskab at det er antibakteriel og transmiterer fugt/varme/sved hurtigt væk fra kroppen, hvilket i sig selv giver en lækker komfort.

Kontinentalseng 160 x 200 cm. med LUKSUS top. Koster normalt kr. 18.995,-

Den viste knap – gavl kan tilkøbes for kun 2.000,-.

Ønsker du anden topmadras, laver fabrikken en tyk lækker topmadras med HR skum, med kanter i samme farver som sengen. Denne top giver et fradrag i prisen på kr. 2.500,- således tilbudsprisen er 7.500,-

  • Leveret og opstillet i hele Danmark for kr. 500,-
  • Finansier dit sengekøb rentefrit - læs mere her!
  • Du SKAL sove godt i din nye seng - vi ombytter GRATIS inden 30 dage
  • Klar til levering nu
Kategori:
Book en tid

Dit navn*

Din e-mail*

Dit tlf. nr.

Hvornår passer det dig?

Hvad er du på udkig efter?

×