fbpx

SX-Fanø kontinentalseng, 160 og 180×200 cm. 2 farver, Antracit og Lysegrå – Memory topmadras

8.500,00 DKK11.000,00 DKK

Pris efter hvordan du ønsker sammensat, f.eks. med eller uden gavl.

SX-Skalø kontinentalseng, 160 og 180×200 cm. 2 farver, Antracit og Lysegrå – vælg mellem 2 tykkelser i Memory topmadrasser.

Om sengen:
En visuel smuk og klassisk seng, som vi har i to mål og to farver – Mål: 160 x 200 cm. eller 180 x 200 cm. Farver: Antracit og Lysegrå. Sengen består af 2 x senge ben, 2 x underboxmadrasser, 1 x mellemmadras som indeholder 2 madrasser i ét fælles betræk, og endelige topmadrassen.

Liggekomforten: er virkelig god. Det skyldes at under-boxmadrasserne har en højde på 24 cm., og mellem madrassen 17 cm. Vi tilbyder sengen i to fastheder, MEDIUM og FAST, og der er mulighed for at differentiere fasthedsgraden fra side til side, så sengen f.eks. leveres med medium side og fast side – i samme seng.

Ben: Sengen står standard på 19 cm. høje ben i olieret egetræ – der er 8 stk. i alt. Vi kan også tilbyde ben i samme højde i stål, champagne glas formede ben.

Sengehøjde: I alt 65 cm.

Topmadrassen: 10 cm. tyk memory topmadras, relativ fast topmadras, men som memory er – så reagerer den på kroppens varme og tilpasser sig ved hofter, læn og skuldre. 

Betræk: Sengen fås i 2 farver. Lysegrå og antracit. Betrækket har en flot struktur (vævning) og er rengøringsvenligt. Viste billede her er i Antracit, og blandt billederne finder du en gavl som er vist i den lysegrå.

Underboxe: Sengen består af 2 stk. Boxmadrasser, 24 cm. høje, monteret med faste Bonnell fjedre. Giver en helt éns liggeflade over alt på sengen, også ved kanter og på midten.

Den mellemste madras: består af 2 stk. vendbare springmadrasser med 264 stk 5 zonede pocket fjedre pr. m2, samlet i ét stort betræk, så de holdes helt tæt sammen. Du vil mærke og opleve det som én stor madras. Madrassernes fasthed er FAST eller MEDIUM efter ønske.

Garanti og ombytningsret: Vi giver 15 års garanti på ramme- og fjederbrud. Ønsker du at ændre fasthedsgraden efter købet, kan vi tilbyde at ombytte madrassen (den midterste) i op til 30 dage efter leveringen. Ombytningen er GRATIS, men koster et fragttillæg hvis vi skal komme til dig.

Tips om valg af hårdhedsgrad:

Kontinental senge består i realiteten af tre madrasser, oven på hinanden. Boxmadrassen, mellemmadrassen (den vendbare madras) og endelig topmadrassen.

Efter vores opfattelse, kan man ikke bruge de normale vægtskaler til udvælgelse af fastheden i en Kontinentalseng, da ALLE 3 madras lag påvirker den endelige fornemmelse og opfattelse af sengens liggekomfort.

Den mest foretrukne fasthedsgrad til er en FAST madras. Men døjer du med ømme skuldre og hofter, og kan du godt lide at “mærke madrassen” er MEDIUM et godt valg.  – og husk, du har 30. dages GRATIS ombytnings ret, hvis noget senere skal ændres.

Vi viser under bestilling, begge madrasser i sengen på én gang. Således betyder f.eks. medium/fast, at den en side af sengen er medium og den anden er fast.

Tilbehør til sengen:

Sengegavl: (se billederækken – gavlen med 4 rækker knapper hedder Mika, gavlen med 2 rækker hedder Sanne)

Sengegavlen kan tilkøbes, Køber du en seng og gavl på samme tidspunkt, i samme levering, opnår du en rabat på gavlen. Viste sengegavl MIKA koster kr. 3.000,- men ved køb af seng, yder vi 500,- i rabat så gavlprisen bliver kr. 2.500,. Blandt billederne finder du også Sanne, denne gavl koster som kr. 2.000,- men ved køb af seng kan gavlen tilvælges for kun 1.500,- kr. Når du bestiller sengen, kan du vælge én af de to gavle, Sanne eller Mika.

Gavlen står på gulvet bag ved sengen, og kræver ingen montering. 

Rullemadras:

Vi anbefaler at bruge en rullemadras oven på topmadrassen. Rullemadrassen gør det let og ubesværet at holde sengen ren og frisk, og er i det hele taget med til at forlænge sengens levetid.

Vil tilbyder en varmeregulerende og antibakteriel rullemadras til sengen; SX-Tensel, læs om den her: https://www.lavpristopmadrasser.dk/tensel-rullemadrasser-90-120-140-160-x-200-cm/

Kuvertlagen (til topmadrassen):

Vore kuvertlagen er ikke de billigste, men de bedste. Vi vægter denne kvalitet af to klare årsager.

Dels fordi kvaliteten er så lækker at din seng med denne lækre bomulds lagen, gi’r dig den totale komforts nydelse. Men også fordi den er håndsyet og tilpasset, så den stadig efter vask, passer til den 10 cm. tykke topmadras. Du kan se og læse mere om lagnet her; https://www.sengeexperten.dk/webshop/sengetilbehoer/lagner/

Levering:

Levering koster kr. 625,.-, incl. opstilling af sengen, samt bortskaffelse af affald.

Vi har SX-Fanø kontinentalsenge på lager, og kan udlevere eller levere sengen hurtigt.

  • Leveret og opstillet i hele Danmark for kr. 625,-
  • Finansier dit sengekøb rentefrit - læs mere her!
  • Du SKAL sove godt i din nye seng - vi ombytter GRATIS inden 30 dage
  • Klar til levering nu
Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Book en tid

Dit navn*

Din e-mail*

Dit tlf. nr.

Hvornår passer det dig?

Hvad er du på udkig efter?

×