fbpx

SX-Tilde Kontinental 160 eller 180 x 200 cm. 10 cm. tyk topmadras.

6.500,00 DKK8.500,00 DKK

SX-Tilde Kontinental – Tilde Kontinental er en smuk og komfortabel kontinentalseng, som vi prismæssigt er helt i front med, når det gælder om at finde det bedste tilbud på markedet. Det skal nemlig bemærkes, at sengen HER med en 10 cm. tyk FOAM topmadras, med ventilerende fibre,  som normalt alene koster 2.995,-. Det er således ikke sparet nogle steder. Her har du en beskrivelse af HELE sengen:

SX-Tilde kontinentalseng er opbygget over 3 komfort enheder – boxmadrasser, stor vendbar madras og endelige en 10 cm. tyk topmadras.

Beskrivelse af boxmadrasserne:

Indeholder de kraftige Bonnell fjedre, med en tråd tykkelse på Ø 2,2 mm. Fjedrene er 13 cm. høje, og afsluttet med et tykt 20 mm. FOAM plade i toppen. Hele enheden er opbygget over en massiv træramme, 8 cm. høj. Ben er inklusive i dette tilbud. De er 15 cm. høje, og udført i massivt træ – mørkbejdset. Ønsker du i stedet runde stålben, kan du ombytte til dette.

Beskrivelse af madrassen:

Den vendbare springmadras indeholder 13 cm. høje pocket fjedere, som er monteret i en FOAM box, 2 cm. i bunden, og 2 cm. ti toppen – for at give stabile kanter og sider på sengen, og naturligvis for at give det flotte look på sengen. Madrassen er som beskrevet vendbar, hvilket kan gøres ved lejlighed for at forlænge sengens levetid.

Beskrivelse at topmadrassen:

Topmadrassen er 10 cm. tyk. Indholdet i topmadrassen er 50 mm. koldskum. Kernen er svøbt i ventilerende fibre, for at sikre en god luftcirkulation. Sengen er fast, men denne top gør sengen støttende, så både hofter og skuldre synker i. Giver sengen en super lækker og støttende komfort.

Sengen måler 67 cm. i højden.

Tilkøb:

Du kan købe en gavl til sengen som koster 2.000,- kr. Ved køb af seng, kan gavlen tilkøbes for kun 1.500,-.

PARTIKØB. (vi har sengen i 160 x 200 cm. eller 180 x 200 cm. – farven vælger du under bestillingen, lige som du kan vælge med eller uden gavl her.

  • Leveret og opstillet i hele Danmark for kr. 625,-
  • Finansier dit sengekøb rentefrit - læs mere her!
  • Du SKAL sove godt i din nye seng - vi ombytter GRATIS inden 30 dage
  • Klar til levering nu
Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Book en tid

Dit navn*

Din e-mail*

Dit tlf. nr.

Hvornår passer det dig?

Hvad er du på udkig efter?

×