fbpx

SX-Two Sleep kontinentalseng, 2 størrelser 180 og 160 x 200 cm. 4 farver

8.500,00 DKK12.500,00 DKK

Pris efter hvordan du ønsker sammensat, f.eks. med eller uden gavl.

SX-Two Sleep er vores eget sengemærke, som vi har udviklet i samarbejde med førende experter i
Norden. Som en af de ældste forhandlere af kvalitetssenge i Danmark, har vi opbygget en stor viden inden for sund søvn, samt hvad der kræves af en seng, for at opnå netop det. Den viden har vi brugt til at skabe en skøn serie af gode senge, til fordelagtige priser.

Priserne på vores SX-Two Sleep senge er faste lavpriser, der er skruet helt i bund fra start. Vi kan derfor med ro i maven sige, at du får utroligt meget seng til prisen. Vi tjekker markedet hver dag og vil påstå; ingen steder får du så meget kontinentalseng for pengene.

Om sengen:
Lad os bare begynde med det visuelle – en rigtig flot og smuk seng.

Liggekomforten: er virkelig god. Det skyldes at under-boxmadrasserne har en højde på 28 cm., og mellem madrassen 17 cm. Resultatet er bedre liggekomfort, med plads til hofter, lænd og skuldre.

Ben: Sengen står standard på 15 cm. høje ben 8 stk. i alt der følger med i prisen (du kan vælge flere typer ben – se senere, og foto)

Sengehøjde: I alt 70 cm.

Topmadrassen: Ikke mindre end 10 cm. tyk. Har en kerne af komfortkoldskum, allergivenlig, svøbt i 400 gr/m2 ventilerende fibre på begge side, som sikre en god luftcirkulation. Det er en topmadras i en rigtig god kvalitet. Ønsker du at opgradere sengen med en latex topmadras, kan vi tilbyde denne med en merpris af kr. 1.500,-.

Betræk: Sengen fås i 4 farver. Beige/sandfarvet, lysegrå, antracit eller sort. Betrækket har en flot struktur (vævning) og er rengøringsvenligt. På nogle af farverne kan der være længere leveringstid.

Underboxe: Sengen består af 2 stk. Boxmadrasser, 28 cm. høje, monteret med faste Bonnell fjedre. Giver en helt éns liggeflade over alt på sengen, også ved kanter og på midten.

Den mellemste madras: består af 2 stk. vendbare springmadrasser med 264 stk 5 zonede pocket fjedre pr. m2, samlet i ét stort betræk, så de holdes helt tæt sammen. Du vil mærke og opleve det som én stor madras. Madrassernes fasthed er FAST eller MEDIUM efter ønske. Kan også kombineres med FAST og MEDIUM side. Mod et tillæg på kr. 750,- pr. side, kan du købe sengen i EXTRA FAST.

Garanti og ombytningsret: Vi giver 15 års garanti på ramme- og fjederbrud. Ønsker du at ændre fasthedsgraden efter købet, kan vi tilbyde at ombytte madrassen (den midterste) i op til 30 dage efter leveringen. Ombytningen er GRATIS, men koster et fragttillæg hvis vi skal komme til dig.

Tips om valg af hårdhedsgrad:

Kontinental senge består i realiteten af tre madrasser, oven på hinanden. Boxmadrassen, mellemmadrassen (den vendbare madras) og endelig topmadrassen.

Efter vores opfattelse, kan man ikke bruge de normale vægtskaler til udvælgelse af fastheden i en Kontinentalseng, da ALLE 3 madras lag påvirker den endelige fornemmelse og opfattelse af sengens liggekomfort.

SX-ONE er opbygget på en måde, at mellemmadrassen reagerer under påvirkning af affjedring i boxmadrassen. Derfor føles en MEDIUM madras som blød, en FAST madras virker fast men stadig med stor føjelighed, og først ved en EXTRA FAST madras, får du decideret FAST madras. Ud over vægt, handler dig valg også om hvordan du har lyst til at ligge i din nye seng – hvordan du tillader at dine skuldre og hofte at synke i, mens lænd støttes og bevarer en krop der ligger uden svaj.

Vi anbefaler generel valg af FAST madras, men er du i tvivl, så spørg os – og husk, du har 30. dages GRATIS ombytnings ret, hvis noget senere skal ændres.

Tilbehør til sengen:

Sengegavl:

Sengegavlen kan tilkøbes, og vi har to modeller at vælge i mellem. Køber du en seng og gavl på samme tidspunkt, i samme levering, opnår du en rabat på gavlen. Blandt billederne her på siden finder du de to muligheder, Mika er gavlen med mange knapper, Sanne er gavlen med 2 rækker.

Gavlen står på gulvet bag ved sengen, og kræver ingen montering. 

Rullemadras:

Vi anbefaler at bruge en rullemadras oven på topmadrassen. Rullemadrassen gør det let og ubesværet at holde sengen ren og frisk, og er i det hele taget med til at forlænge sengens levetid.

Vil tilbyder en varmeregulerende og antibakteriel rullemadras til sengen; SX-Tensel, læs om den her: https://www.lavpristopmadrasser.dk/tensel-rullemadrasser-90-120-140-160-x-200-cm/

Kuvertlagen (til topmadrassen):

Vore kuvertlagen er ikke de billigste, men de bedste. Vi vægter denne kvalitet af to klare årsager.

Dels fordi kvaliteten er så lækker at din seng med denne lækre bomulds lagen, gi’r dig den totale komforts nydelse. Men også fordi den er håndsyet og tilpasset, så den stadig efter vask, passer til den 10 cm. tykke topmadras. Du kan se og læse mere om lagnet her; https://www.sengeexperten.dk/webshop/sengetilbehoer/lagner/

Vi har altid lager af SX-Two Sleep kontinentalsenge og kan ofte levere meget hurtigt. Dog kan der være farver som kan være udsolgt, hvorfor længere leveringstid på påregnes.

  • Leveret og opstillet i hele Danmark for kr. 625,-
  • Finansier dit sengekøb rentefrit - læs mere her!
  • Du SKAL sove godt i din nye seng - vi ombytter GRATIS inden 30 dage
  • Klar til levering nu
Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Book en tid

Dit navn*

Din e-mail*

Dit tlf. nr.

Hvornår passer det dig?

Hvad er du på udkig efter?

×