FINANSIERING LEVERING PRISGARANTI

Gratis Finansiering

Levering & Montering

Prisgaranti

Kontakt os

Vi tilbyder rente og gebyrfri finansiering igennem SparXpres. Lån op til 250 000 kr, og finansier beløbet over 10-60 mdr. Lånet kan altid indfries uden ekstra omkostninger. Ansøg nemt og hurtigt..

Læs mere >>

Hvis du ønsker at købe en seng, har du 2 muligheder for levering. 1) Lån gratis en trailer, og afhent selv sengen. 2) Tilkøb levering og montering af vores erfarne montører (Pris: 625,-).

Læs mere >>

Vores koncept er at sælge restpartier, samt andre former for stærkt nedsatte senge. Derfor Kan vi med ro i maven sige, at du ikke kommer til at kunne gøre en bedre handel end her. Det garanterer vi!

Læs mere >>

Tlf: 40 72 37 81

Eller skriv en mail her >>

SENGEEXPERTENS LAGERSALG AF KVALITETSSENGE

Stort udvalg af billige senge

På den her side finder du hele vores store udvalg, af billige senge. Selvom vores udvalg er stort, er der altid flere senge på vej, og udvalget i butikken er ofte endnu større. Du finder alt fra billige kontinentalsenge til billige elevationssenge og boxmadrasser. Vi har alt fra super billige senge, til de absolut mest eksklusive senge man kan få, men naturligvis altid til en stærkt nedsat pris.

Hvorfor købe seng her?

Som en af Danmarks ældste sengeforhandlere, har vi opbygget en stor viden om senge og sund søvn. Vi er derfor sikre på at vores vejledning kan hjælpe, med at finde den helt rigtige seng til lige netop dig. Det at vores koncept samtidigt med det, gør at vi kan tilbyde helt uhørte lave priser på vores senge, er kun et plus som vi bestemt synes der er værd at tage med.

Vi håber derfor også at du kigger på vores side, ud fra at du her kan få en langt bedre seng for dit budget, i stedet for blot at spare penge. Det skyldes især at vi mener, at det aldrig er en god ide at gå på kompromis med sin seng, da det nok er det møbel i dit hjem du sammenlagt bruger mest tid i. Samtidigt med det, er det ofte din nattesøvn, som er med til at lægge grundlaget for den efterfølgende dag.

Du kan nemt og hurtigt bestille din nye seng her på siden. Hvis vi ikke har lige præcis den seng du står og mangler, er der en stor chance for at vi kan skaffe den til en stærkt nedsat pris – Så tøv ikke med at give os et opkald.

Hvad er en god seng?

En god seng skal passe til lige præcis din krop, og ikke mindst dine præferencer. Hvis vi samtidigt med det kan sørge for, at den perfekte seng er en billig seng, går det hele op i en højere enhed. Din seng skal give dig den rigtige støtte, så din rygsøjle ligger lige, og du oplever maksimal afslapning. Ved siden af det skal den føles præcis som du ønsker. Med det mener vi at der både findes faste senge med en blød følelse, og bløde senge med en fast følelse. I sidste ende kan vi altid finde en seng, hvor du ligger både godt og rigtigt.

Når det kommer til sengens materialer, er det vigtigt at materialerne er produceret til at være trykaflastende. Det er desværre ikke altid tilfældet i billige senge, og det er netop derfor vi har valgt et lagersalgs koncept, hvor det er muligt at tilbyde kvalitetssenge billigt.

Billige kvalitetssenge

Som det sidste afsnit sluttede med, gør vores koncept, at vi kan tilbyde kvalitetssenge billigt. Det vil med andre ord sige, at du her får alle de trykaflastende egenskaber fra kvalitetssenge, men til en stærkt nedsat pris, fordi der er tale om partiopkøb. Du vil derfor opleve at alle senge vi tilbyder, har kvalitetsmaterialer i alle lag af sengen, lige meget om der er tale om kontinentalsenge, boxmadrasser eller elevationssenge. Men ofte siger den del sig selv, da der er tale om anerkendte sengemærker.

Hvorfor er vores senge billigere?

Vi ved at vi kan skaffe dig billige senge, hvor ingen andre kommer i nærheden af samme kvalitet for pengene, på grund af vores koncept. Vores koncept er at opkøbe restpartier af senge fra de store producenter, samt andre former for særtilbud. Rabatten på din nye seng vil derfor være på det absolut højeste, så vi tør godt at sige at det er her du får mest for dine penge. Det er naturligvis også sådan det skal være, når der er tale om et lagersalg!

Billige senge i alle mål

Vi tilbyder ikke bare billige kvalitetssenge, vi tilbyder dem samtidigt i alle mål. Det er derfor lige meget om du skal bruge en seng i standart mål, eller om du eksempelvis drømmer om en ekstra stor seng. Hvis vi ikke allerede har det mål du leder efter, er der en stor chance for at vi kan skaffe det hjem, igennem vores gode aftaler med producenterne.

Fandt du ikke den rigtige seng?

Det går stærkt ved Lavprissengeexperten, og derfor vil du også af og til opleve, at vi ikke har lige præcis den seng, du leder efter klar. Men bare rolig. Der er altid flere billige senge der bare venter på at blive oprettet, eller senge der allerede er på vej til vores lager. Du er altid velkommen til at ringe og høre, om lige præcis den seng du drømmer om, er på vej til vores lager, til en stærkt nedsat pris.

Se også sengeudvalget på vores hovedside Sengeexperten.dk

Book en tid

[contact-form-7 id=”4602″ title=”Book en tid”]

×