FINANSIERING LEVERING PRISGARANTI

Gratis Finansiering

Levering & Montering

Prisgaranti

Kontakt os

Vi tilbyder rente og gebyrfri finansiering igennem SparXpres. Lån op til 250 000 kr, og finansier beløbet over 10-60 mdr. Lånet kan altid indfries uden ekstra omkostninger. Ansøg nemt og hurtigt..

Læs mere >>

Hvis du ønsker at købe en seng, har du 2 muligheder for levering. 1) Lån gratis en trailer, og afhent selv sengen. 2) Tilkøb levering og montering af vores erfarne montører (Pris: 625,-).

Læs mere >>

Vores koncept er at sælge restpartier, samt andre former for stærkt nedsatte senge. Derfor Kan vi med ro i maven sige, at du ikke kommer til at kunne gøre en bedre handel end her. Det garanterer vi!

Læs mere >>

Tlf: 40 72 37 81

Eller skriv en mail her >>

SENGEEXPERTENS LAGERSALG AF KVALITETSSENGE

Lagersalg af billige boxmadrasser

Her på siden finder du hele vores udvalg, af billige boxmadrasser. Fælles for alle vores boxmadrasser er at de altid har en solid konstruktion, samt en topmadras ud over det sædvanlige. Du vil opleve et udvalg af boxmadrasser til spotpriser, da vores koncept er at opkøbe restpartier fra anerkendte producenter, hvorefter de bliver solgt til en stærkt nedsat pris. Vi kan derfor med ro i maven sige, at du her får lidt mere for pengene.

Hvorfor købe din boxmadras her?

Som en af danmarks ældste sengeforhandlere, har vi opbygget en stor viden om sund søvn. Vi er derfor sikre på at vores vejledning kan hjælpe, med at finde den helt rigtige boxmadras til lige netop dit behov. Det at vores koncept samtidigt med det, gør at vi kan tilbyde helt uhørte lave priser på vores boxmadrasser, er kun et plus som vi bestemt synes der er værd at tage med.

Du kan nemt og hurtigt bestille din nye boxmadras her på siden. Hvis vi ikke har lige præcis den boxmadras du søger, er der en stor chance for at vi kan skaffe den til en stærkt nedsat pris – Så tøv ikke med at give os et opkald.

Hvad er en god boxmadras?

En god boxmadras skal altid have en solid ramme, samt være opbygget af gode trykaflastende materialer. Ved siden af det er det altid et plus hvis der er brugt flot møbelpolstring. Sidst men bestemt ikke mindst, synes vi altid at du skal kigge efter en boxmadras, med en tyk og lækker topmadras.

Boxmadrasser findes i et hav af kvaliteter, og prisen afspejler også oftest hvor god en boxmadras du får. Vi har dog fundet en måde, hvor vi med garanti kan tilbyde dig lidt mere for dine penge.

Billige kvalitets boxmadrasser

Det har vi gjort ved at opbygge et koncept, hvor vi opkøber restpartier fra anerkendte producenter. boxmadrasserne sælges herefter billigt, som del af vores lagersalg. På den måde kan vi tilbyde dig boxmadrasser i høj kvalitet, til en særdeles attraktiv pris.

Den eneste ulempe du vil opleve, er at der som ofte kun er få af hver seng. Det gælder derfor om at være hurtig, hvis du finder lige præcis den billige boxmadras, der passer perfekt til dig og dine præferencer.

Hvorfor vælge en boxmadras?

En boxmadras er den absolut mest praktiske sengeløsning. Du kan få den i næsten alle størrelser, og den er ofte væsentligt nemmere at flytte rundt på, i forhold til andre sengemodeller. Vi anbefaler især boxmadrasser, til dem der skal bruge en trekvart seng eller mindre.

Ud over det gør boxmadrassens opbygning at den ofte er lidt billigere at producere end andre sengemodeller. Hvis man tager det, og ligger sammen med vores koncept om at opkøbe restpartier, kan du ofte få en fantastisk boxmadras, til en utroligt god pris.

Fandt du ikke en boxmadras du kunne bruge?

Det går stærkt ved Lavprissengeexperten, og derfor vil du også af og til opleve, at vi ikke har lige præcis den boxmadras du leder efter klar. Men bare rolig. Der er altid nye boxmadrasser der bare venter på at blive oprettet. Du er altid velkommen til at ringe og høre, om lige præcis den boxmadras du ønsker er på vej til vores lager, til en stærkt nedsat pris.

Se også udvalget af boxmadrasser på vores hovedside Sengeexperten.dk