FINANSIERING LEVERING PRISGARANTI

Gratis Finansiering

Levering & Montering

Prisgaranti

Kontakt os

Vi tilbyder rente og gebyrfri finansiering igennem SparXpres. Lån op til 250 000 kr, og finansier beløbet over 10-60 mdr. Lånet kan altid indfries uden ekstra omkostninger. Ansøg nemt og hurtigt..

Læs mere >>

Hvis du ønsker at købe en seng, har du 2 muligheder for levering. 1) Lån gratis en trailer, og afhent selv sengen. 2) Tilkøb levering og montering af vores erfarne montører (Pris: 625,-).

Læs mere >>

Vores koncept er at sælge restpartier, samt andre former for stærkt nedsatte senge. Derfor Kan vi med ro i maven sige, at du ikke kommer til at kunne gøre en bedre handel end her. Det garanterer vi!

Læs mere >>

Tlf: 40 72 37 81

Eller skriv en mail her >>

SENGEEXPERTENS LAGERSALG AF KVALITETSSENGE

Billige elevationssenge i god kvalitet

Her på siden finder du hele vores udvalg, af billige elevationssenge. Vi går meget op i at vores elevationssenge, altid skal være monteret med gode motorer. Ved siden af det er der altid brugt kvalitetsmaterialer i madrassen, så vi kan sikre dig en optimal nattesøvn. Du vil opleve et udvalg af elevationssenge til spotpriser, da vores koncept er at opkøbe restpartier fra anerkendte producenter, hvorefter de bliver solgt til en stærkt nedsat pris.

Hvorfor købe din elevationsseng her?

Som en af danmarks ældste sengeforhandlere, har vi opbygget en stor viden om sund søvn. Vi er derfor sikre på at vores vejledning kan hjælpe, med at finde den helt rigtige elevationsseng til lige netop dit behov. Det at vores koncept samtidigt med det, gør at vi kan tilbyde helt uhørte lave priser på vores elevationssenge, er kun et plus som vi bestemt synes der er værd at tage med.

Du kan nemt og hurtigt bestille din nye elevationsseng her på siden. Hvis vi ikke har lige præcis den elevationsseng du søger, er der en stor chance for at vi kan skaffe den til en stærkt nedsat pris – Så tøv ikke med at give os et opkald.

Hvad er en god elevationsseng?

En god elevationsseng stiller store krav til at der skal være en stærk motor og en stærk sengekonstruktion. Ved siden af det er det som med en almindelig madras, vigtigt at der er brugt kvalitetsmaterialer i madrassen. Det skyldes at der ikke er plads til lige så mange lag af materialer, som på andre sengemodeller, grundet motoren. Materialerne skal derfor være ekstra gode, så de kan trykaflaste, trods den begrænsede plads.

En god elevationsseng er derfor også ofte ret dyr. Vi har dog fundet en måde, hvorpå du kan skaffe en billig elevationsseng, selvom der er anvendt kvalitetsmaterialer i alle dele af sengen.

Billige kvalitets elevationssenge

Det har vi gjort ved at opbygge et koncept, hvor vi opkøber restpartier fra anerkendte producenter. elevationssengene sælges herefter billigt, som del af vores lagersalg. På den måde kan vi tilbyde dig elevationssenge med kvalitetsmaterialer i alle lag af sengen, til en særdeles attraktiv pris.

Den eneste ulempe du vil opleve, er at der som ofte kun er få af hver seng. Det gælder derfor om at være hurtig, hvis du finder lige præcis den billige elevationsseng, der passer perfekt til dig og dine præferencer.

Hvorfor vælge en elevationsseng?

En elevationsseng er altid en god ide, når støtten og komforten skal være i top. Det gælder både når du ligger i sengen, sidder med computeren, eller læser en god bog. Vores elevationssenge er næsten altid til halv pris, og bliver valgt når du bruger sengen til at se fjernsyn, eller til at sidde i. Med hæve-sænke funktionen kan du nemlig hurtigt finde en behagelig position, hvor øjenlågene ikke falder i, når trætheden kommer.

Fandt du ikke en elevationsseng du kunne bruge?

Det går stærkt ved Lavprissengeexperten, og derfor vil du også af og til opleve, at vi ikke har lige præcis den elevationsseng du leder efter klar. Men bare rolig. Der er altid nye elevationssenge der bare venter på at blive oprettet. Du er altid velkommen til at ringe og høre, om lige præcis den elevationsseng du ønsker er på vej til vores lager, til en stærkt nedsat pris.

Se også udvalget af elevationssenge på vores hovedside Sengeexperten.dk