FINANSIERING LEVERING PRISGARANTI

Gratis Finansiering

Levering & Montering

Prisgaranti

Kontakt os

Vi tilbyder rente og gebyrfri finansiering igennem SparXpres. Lån op til 250 000 kr, og finansier beløbet over 10-60 mdr. Lånet kan altid indfries uden ekstra omkostninger. Ansøg nemt og hurtigt..

Læs mere >>

Hvis du ønsker at købe en seng, har du 2 muligheder for levering. 1) Lån gratis en trailer, og afhent selv sengen. 2) Tilkøb levering og montering af vores erfarne montører (Pris: 625,-).

Læs mere >>

Vores koncept er at sælge restpartier, samt andre former for stærkt nedsatte senge. Derfor Kan vi med ro i maven sige, at du ikke kommer til at kunne gøre en bedre handel end her. Det garanterer vi!

Læs mere >>

Tlf: 40 72 37 81

Eller skriv en mail her >>

SENGEEXPERTENS LAGERSALG AF KVALITETSSENGE

Stort udvalg af billige kontinentalsenge

Her på siden finder du hele vores udvalg, af billige kontinentalsenge. Der er tale om kontinentalsenge i god kvalitet, hvor der er brugt gode materialer i alle lag af sengen. Grunden til at vi trods det kan tilbyde vores kontinentalsenge så billigt er, vores koncept der bygger på lagersalg, fra nogen af de mest anerkendte producenter i verden.

Hvorfor købe din kontinentalseng her?

Som en af danmarks ældste sengeforhandlere, har vi opbygget en stor viden om sund søvn. Vi er derfor sikre på at vores vejledning kan hjælpe, med at finde den helt rigtige kontinentalseng til lige netop dit behov. Det at vores koncept samtidigt med det, gør at vi kan tilbyde helt uhørte lave priser på vores kontinentalsenge, er kun et plus som vi bestemt synes der er værd at tage med.

Du kan nemt og hurtigt bestille din nye kontinentalseng her på siden. Hvis vi ikke har lige præcis den kontinentalseng du søger, er der en stor chance for at vi kan skaffe den til en stærkt nedsat pris – Så tøv ikke med at give os et opkald.

Hvad er en god kontinentalseng?

Kontinentalsengen bliver set som den mest optimale seng, når det kommer til trykaflastning. Det skyldes de mange lag i sengen, som giver bedre mulighed for at skabe plads til dine skuldre og din hofte. Vi ser desværre ofte at der bliver brugt billige erstatningsmaterialer, i især den nederste del af kontinentalsenge. I de tilfælde fjerner man fuldstændigt funktionen af en kontinentalseng. Det bliver altid gjort for at holde prisen nede, da prisen på kontinentalsenge af rene kvalitetsmaterialer kan være en anelse høj. Vi har dog valgt en anden tilgang, så vi både kan sikre kvalitet, samtidigt med at vi holder prisen i bund.

Billige kvalitets kontinentalsenge

Det har vi gjort ved at opbygge et koncept, hvor vi opkøber restpartier fra anerkendte producenter. Kontinentalsengene sælges herefter billigt, som del af vores lagersalg. På den måde kan vi tilbyde dig kontinentalsenge med kvalitetsmaterialer i alle lag af sengen, til en særdeles attraktiv pris.

Den eneste ulempe du vil opleve, er at der som ofte kun er få af hver seng. Det gælder derfor om at være hurtig, hvis du finder lige præcis den billige kontinentalseng, der passer perfekt til dig og dine præferencer.

Hvorfor vælge en Kontinentalseng?

Ud over at være det ultimative valg når det kommer til trykaflastning, bliver kontinentalsengen også ofte valgt af andre årsager. Vi oplever især ofte at vores kunder søger en seng, hvor de slipper for revnen i midten. Her er kontinentalsengen det optimale valg, da den tykke midtermadras, sammen med topmadrassen, gør at du nærmest ikke mærker midten af sengen. Ved siden af det bliver kontinentalsengen ofte set, som den flotteste sengeopbygning. Vi ser derfor også tit at kontinentalsengen bliver valgt, fordi det er et flot møbel.

Fandt du ikke en kontinentalseng du kunne bruge?

Det går stærkt ved Lavprissengeexperten, og derfor vil du også af og til opleve, at vi ikke har lige præcis den kontinentalseng du leder efter klar. Men bare rolig. Der er altid nye kontinentalsenge der bare venter på at blive oprettet. Du er altid velkommen til at ringe og høre, om lige præcis den kontinentalseng du ønsker er på vej til vores lager, til en stærkt nedsat pris.

Se også udvalget af kontinentalsenge på vores hovedside Sengeexperten.dk