Finansier dit sengekøb

Få råd til din nye seng nu!

Hos Lavpris Sengeexperten.dk tilbyder vi mulighed for at dele betalingen op af dit sengekøb. Der er forskellige længder på lånene, så du kan lave det som passer bedst ind i din økonomi, lige nu. Det er naturligvis altid muligt at udbetale lånet, når du har lyst, uden merpris.

Vi har et tæt samarbejde med Ikano bank, som formidler vores lån. Bare vælg den seng du vil have, søg lånet her igennem websitet, følg linket herunder,  så ordner vi resten. Hvis du handler i netshoppen skal du blot vælge “bank” som betalingsmulighed. Vi kontakter dig herefter for personlige oplysninger og billed-id via mail og telefon. Aftalen med Ikanobank  sender du  i underskreven stand retur til os og så sætter vi ordren igang, når vore montører kommer hos dig for at leverer og opstiller din nye seng, beder vi om at se legitimationen igen

Betingelser og priser

Ved lån på over    kr. 10.000,- er lånet helt gratis, rente -og gebyrfrit.
Ved lån på under kr. 10.000,- er lånet rentefrit, men der tillægges et gebyr på kr. 500,-

Min. lånebeløb er kr. 5.000,-

Ansøg her

Lån hos Ikanobank 10 mdr. her >
Lån hos Ikanobank 20 mdr. her>

OBS!

LÅNET KOSTER DIG IKKE NOGET – HVORDAN AT FORSTÅ?

For at gøre dit lån helt omkostnings neutral, får du et gavekort af os på kr. 799,- når lånet er godkendt. Beløbet er nøjagtigt det samme som Ikano Bank opkræver dig – for de samlede låneomkostninger, renter og gebyr.

Du kan bruge gavekortet i vore begge vore butikker i Vejle, eller på vores website: www.sengeexperten.dk

Lagner, rullemadrasser, dyner – du vælger selv hvad du vil bruge gavekortet til – udvalget er stort.

Låneomkostninger kr. 799,- Gavekort 799,- Låneomkostninger = 0,- kr.