FINANSIERING LEVERING PRISGARANTI

Gratis Finansiering

Levering & Montering

Prisgaranti

Kontakt os

Vi tilbyder rente og gebyrfri finansiering igennem SparXpres. Lån op til 250 000 kr, og finansier beløbet over 10-60 mdr. Lånet kan altid indfries uden ekstra omkostninger. Ansøg nemt og hurtigt..

Læs mere >>

Hvis du ønsker at købe en seng, har du 2 muligheder for levering. 1) Lån gratis en trailer, og afhent selv sengen. 2) Tilkøb levering og montering af vores erfarne montører (Pris: 625,-).

Læs mere >>

Vores koncept er at sælge restpartier, samt andre former for stærkt nedsatte senge. Derfor Kan vi med ro i maven sige, at du ikke kommer til at kunne gøre en bedre handel end her. Det garanterer vi!

Læs mere >>

Tlf: 40 72 37 81

Eller skriv en mail her >>

SENGEEXPERTENS LAGERSALG AF KVALITETSSENGE

Vores Leveringsmuligheder

Stort set alle vores produkter står klar til hurtig afhentning eller levering. Alt efter hvilken type produkt der er tale om, har du et par forskellige muligheder, som vi har uddybet på den her side. De nævnte muligheder gælder som udgangspunk kun hvis leveringsadressen er i Danmark. Alt andet kræver en specialaftale med butikken.

Levering af senge &
madrasser

Hvis du køber en seng ved os, har du som udgangspunkt 2 valgmuligheder, i forhold til at få sengen hjem til dig selv.

Mulighed 1: Afhent selv sengen i vores butik i vejle.

OBS: Du har altid mulighed for at låne en trailer gratis af os hvis du har brug for det. Afhentningen skal ske i butikkens normale åbningstider, eller efter aftale med butikken.

Mulighed 2: Tilkøb Levering & montering af din seng for: 625,-.

OBS: Hvis du vælger denne mulighed sørger vi for at din seng kommer helt på plads, og vi rydder selvfølgeligt op efter os selv. Vi sender vores egne montører ud, der alle er erfarne kollegaer der har været ved os i mange år, så du kan være tryg ved at alt forløber nemt og problemfrit.

Levering af Topmadrasser
& Sengetilbehør

Når du bestiller Topmadrasser eller andet sengetilbehør, tilbyder vi altid gratis forsendelse, så længe beløbet på ordren er over 450 kr. Hvis beløbet på ordren er under 450 kr. vil leveringsprisen være 50 kr.

Vi sender som udgangspunkt dit produkt med Postnord, hvor du selv vælger om du ønsker hjemmelevering, eller afhentning i en pakkeboks nær dig. Hvis du vælger hjemmelevering, men ikke er hjemme på leveringstidspunktet, tager Postnord pakken med til nærmeste pakkeboks, hvorefter de sender dig den nødvendige information, så du selv kan afhente pakken.

Du har ud over de muligheder altid mulighed for selv at afhente dit produkt i butikken, hvis du skal bruge det med det samme. Det skal dog være i butikkens normale åbningstider, eller efter aftale.

Leveringstiden med Postnord er som regel utroligt hurtig. Vi oplever oftest en leveringstid på 1-3 hverdage. Leveringstiden på topmadrasser kan dog være en lille smule længere.