FINANSIERING LEVERING PRISGARANTI

Gratis Finansiering

Levering & Montering

Prisgaranti

Kontakt os

Vi tilbyder rente og gebyrfri finansiering igennem SparXpres. Lån op til 250 000 kr, og finansier beløbet over 10-60 mdr. Lånet kan altid indfries uden ekstra omkostninger. Ansøg nemt og hurtigt..

Læs mere >>

Hvis du ønsker at købe en seng, har du 2 muligheder for levering. 1) Lån gratis en trailer, og afhent selv sengen. 2) Tilkøb levering og montering af vores erfarne montører (Pris: 625,-).

Læs mere >>

Vores koncept er at sælge restpartier, samt andre former for stærkt nedsatte senge. Derfor Kan vi med ro i maven sige, at du ikke kommer til at kunne gøre en bedre handel end her. Det garanterer vi!

Læs mere >>

Tlf: 40 72 37 81

Eller skriv en mail her >>

SENGEEXPERTENS LAGERSALG AF KVALITETSSENGE

Lavprissengeexpertens Prisgaranti

Prisgaranti kan efterhånden betyde mange ting. I de fleste tilfælde betyder det at man matcher prisen/tilbuddet på et identisk produkt. I de tilfælde hvor ingen andre har det samme produkt, betyder prisgaranti oftest, at man vil blive kompenseret hvis varen bliver nedsat yderligere, inden for en fastsat periode. De 2 forståelser kan vi sagtens være med på – og lidt mere til:

Prisgaranti på senge, topmadrasser
& sengetilbehør.

Vores prisgaranti sikre dig ikke blot at vi matcher lignende tilbud, og kompenserer dig hvis en vare skulle blive sat yderligere ned, efter et køb. Vi garantere nemlig ud over det at du aldrig kan gøre en bedre handel andre steder. Vi er altså så sikre på vores koncept, at vi ved at ingen andre kan følge med vores priser.

På vores kendte mærkevarer er rabatterne ofte så store, at ingen andre kommer i nærheden af dem. Med netop denne type varer er det heldigvis nemt for dig, selv at tjekke op på om der er hold i det vi lover.

Når det kommer til no-name varer og privat label varer, bliver det ofte lidt sværere at gennemskue de forskellige tilbud. Det skyldes at de forskellige udbydere, her kan sætte de vejledende priser til nærmest lige hvad de har lyst til.

Vores garanti til dig ift. no-name varer, er at vi igennem vores 33 år i sengebranchen, har arbejdet sammen med langt de fleste sengefabrikker. Vi ved derfor ud fra erfaringer, præcis hvor du får mest for pengene. Det, lagt sammen med at de varer vi her opkøber, er restpartier, samt andre former for særtilbud, gør at vi er sikre på at du ikke finder et bedre tilbud.

Når det kommer til vores privat label (Sx One), har vi på alle sengene valgt at kører med fast lavpris. Det er en pris du kan stole på ikke ændre sig, og vi tør nemt at garantere, at du her får utroligt meget seng for dine penge. Prisen er skruet helt i bund, og vores adskillige tests har vist, at sengene praktisk talt altid slår andre senge, der bliver solgt til samme pris – også selvom de andre senge har en tårnhøj vejledende pris, med en stor procentrabat.