FINANSIERING LEVERING PRISGARANTI

Gratis Finansiering

Levering & Montering

Prisgaranti

Kontakt os

Vi tilbyder rente og gebyrfri finansiering igennem SparXpres. Lån op til 250 000 kr, og finansier beløbet over 10-60 mdr. Lånet kan altid indfries uden ekstra omkostninger. Ansøg nemt og hurtigt..

Læs mere >>

Hvis du ønsker at købe en seng, har du 2 muligheder for levering. 1) Lån gratis en trailer, og afhent selv sengen. 2) Tilkøb levering og montering af vores erfarne montører (Pris: 625,-).

Læs mere >>

Vores koncept er at sælge restpartier, samt andre former for stærkt nedsatte senge. Derfor Kan vi med ro i maven sige, at du ikke kommer til at kunne gøre en bedre handel end her. Det garanterer vi!

Læs mere >>

Tlf: 40 72 37 81

Eller skriv en mail her >>

SENGEEXPERTENS LAGERSALG AF KVALITETSSENGE

Billige madrasser i 180×210

Hvis du leder efter billige madrasser i 180×210, er du landet det helt rigtige sted. Vi har madrasser i alle kvaliteter, med det til fælles at du ikke finder et bedre tilbud end her! Det tør vi kun at sige på grund af vores koncept. Vi opkøber restpartier af madrasser, samt andre former for specialtilbud. Priserne er af den grund skruet helt i bund, så vi er helt sikre på at det er her, du får absolut mest madras for pengene.

Fandt du ikke en madras du kunne bruge?

Det går stærkt ved Lavprissengeexperten, og derfor vil du også af og til opleve, at vi ikke har lige præcis den madras du leder efter klar. Men bare rolig. Der er altid nye billige madrasser der bare venter på at blive oprettet. Du er altid velkommen til at ringe og høre, om lige præcis den madras du ønsker er på vej til vores lager, til en stærkt nedsat pris.

Book en tid

[contact-form-7 id=”4602″ title=”Book en tid”]

×