FINANSIERING LEVERING PRISGARANTI

Gratis Finansiering

Levering & Montering

Prisgaranti

Kontakt os

Vi tilbyder rente og gebyrfri finansiering igennem SparXpres. Lån op til 250 000 kr, og finansier beløbet over 10-60 mdr. Lånet kan altid indfries uden ekstra omkostninger. Ansøg nemt og hurtigt..

Læs mere >>

Hvis du ønsker at købe en seng, har du 2 muligheder for levering. 1) Lån gratis en trailer, og afhent selv sengen. 2) Tilkøb levering og montering af vores erfarne montører (Pris: 625,-).

Læs mere >>

Vores koncept er at sælge restpartier, samt andre former for stærkt nedsatte senge. Derfor Kan vi med ro i maven sige, at du ikke kommer til at kunne gøre en bedre handel end her. Det garanterer vi!

Læs mere >>

Tlf: 40 72 37 81

Eller skriv en mail her >>

SENGEEXPERTENS LAGERSALG AF KVALITETSSENGE

Billige hovedpuder til spotpris

Her på siden finder du hele vores udvalg af billige hovedpuder. I de fleste tilfælde er der tale om restpartier af hovedpuder, fra anerkendte producenter, eller ændre former for særtilbud. Det betyder at hovedpuderne på den her side, altid bliver solgt til en stærkt nedsat pris. Men vær hurtig. Vi oplever oftest at de store partiopkøb, eksempelvis på hovedpuder, bliver hurtigt udsolgt, grundet den attraktive pris.

Hvorfor købe hovedpude her?

Vores koncept kan bedst beskrives som lagersalg af senge, topmadrasser og sengetilbehør. Som de fleste er bevidste om, bliver det sjældent billigere end ved et lagersalg. Derfor tør vi godt at sige at du her får lidt ekstra for dine penge. Samtidigt med det er der altid tale om hovedpuder af høj kvalitet, fra nogen af de mest anerkendte producenter i verden.

Fandt du ikke den hovedpude du manglede?

Det går stærkt ved Lavprissengeexperten, og derfor vil du også af og til opleve, at nogen produktkategorier er udsolgt. Men bare rolig. Der er ofte produkter der bare venter på at blive oprettet, eller produkter der er på vej til vores lager. Du er altid velkommen til at ringe og høre, hvornår vi igen har det sengetilbehør du står og mangler på lager, til en stærkt nedsat pris.

Se også udvalget af hovedpuder på vores hovedside Sengeexperten.dk