FINANSIERING LEVERING PRISGARANTI

Gratis Finansiering

Levering & Montering

Prisgaranti

Kontakt os

Vi tilbyder rente og gebyrfri finansiering igennem SparXpres. Lån op til 250 000 kr, og finansier beløbet over 10-60 mdr. Lånet kan altid indfries uden ekstra omkostninger. Ansøg nemt og hurtigt..

Læs mere >>

Hvis du ønsker at købe en seng, har du 2 muligheder for levering. 1) Lån gratis en trailer, og afhent selv sengen. 2) Tilkøb levering og montering af vores erfarne montører (Pris: 625,-).

Læs mere >>

Vores koncept er at sælge restpartier, samt andre former for stærkt nedsatte senge. Derfor Kan vi med ro i maven sige, at du ikke kommer til at kunne gøre en bedre handel end her. Det garanterer vi!

Læs mere >>

Tlf: 40 72 37 81

Eller skriv en mail her >>

SENGEEXPERTENS LAGERSALG AF KVALITETSSENGE

Lagersalg af Senge & Topmadrasser

Lavprissengeexperten er en del af Sengeexperten A/S i Vejle Centrum. Her i vores outletafdeling vil du typisk møde Peter, samt vores lille maskot, hunden Sylvester. Ideen med vores outletafdeling er at hjælpe med at formidle kvalitetssenge til en fornuftig pris, samtidig med at vi hjælper de bedste sengefabrikanter, med at komme af med deres restpartier.

Kvalitetssenge til
fornuftige priser

Sengeexperten har eksisteret siden 1988, og vores fokus har, siden da, været at formidle sund og god nattesøvn til jer derude. I sommeren 2009 åbnede vi vores Outletafdeling Lavprissengeexperten. Det gjorde vi af 2 helt grundlæggende årsager.

1) Vi kunne se et stigende ønske, ift. at opnå en sund nattesøvn. Det største problem var dog, at det hurtigt kunne blive et dyrt ønske, da kvalitetssenge er dyre at producere.

2) Vi opdagede at utroligt mange kvalitetssenge blev “kasseret” af producenterne, fordi de på en eller anden måde, var blevet i overskud. Oftest fejlede sengene absolut ingenting, og årsagen kunne være noget så simpelt som beskadiget emballage, eller en metervare der ikke matchede det, en forhandler havde bestilt.

Med de 2 ting i tankerne opstod ideen til vores koncept. Vi ville lave et lagersalg af senge og topmadrasser, så kvaliteter der sikrede en sund og ergonomisk nattesøvn, kunne opnås uanset budget.

Hvordan vi realiserede
vores koncept

I mere end 35 år har vi skabt et stærkt netværk, med nogle af de dygtigste og bedste sengefabrikker i verden. Det viste sig at være altafgørende, for at vi kunne realisere vores koncept. Hovedårsagen til det, var at det på daværende tidspunkt blev set som en bedre forretning, blot at kassere produkterne, så priserne blev holdt oppe.

Gennem lange forhandlinger, samt gode argumenter om at undgå spild og passe på miljøet, fik fabrikkerne dog øjnene op for vores ide. Det resulterede i at vi fik stablet en række gode samarbejder på benene.

Med tiden er det blevet til flere og flere, hvilket har åbnet nogle fantastisk spændende døre op hos fabrikkerne. Det har resulteret i, at vi i dag på utraditionel vis, opkøber restpartier, udstillingssenge og andre former for særtilbud, fra en lang række af de mest anerkendte leverandører og fabrikker i verden, hvor vi ved at kvaliteten er i top.

Hvordan konceptet
fungerer i dag

I dag kan vi med stolthed sige at vores koncept er 100% oppe og køre, og vi dagligt skaffer billige senge og topmadrasser til vores mange kunder. Størstedelen af de produkter vi skaffer, er restpartier af senge og topmadrasser, udstillingssenge, Photo varer af især senge, outlet senge, samt andre former for særligt billige senge og topmadrasser.

Ved siden af det er vi af og til heldige, at få fat i store restpartier af sengetilbehør, som eksempelvis dyner og puder til spotpriser. Sidst men bestemt ikke mindst, får vi nogen gange fat i varer med små fejl, som vi her efter udbedre på vores værksted. På denne type vare vil du ofte opleve markante rabatter, og fejlen plus udbedringen vil altid være tydeligt forklaret og vist (vær helt tryk – vi sælger aldrig noget der ikke kan leve op til fabriksgarantien).

Hvad får du ved
Lavprissengeexperten

Tag ikke fejl af ordet Lavprissengeexperten, og lav kvalitet. Hele vores koncept bygger på, at vi lige netop vil sørge for kvalitetsprodukter til overkommelige priser. Derfor vil du også ofte se udtrykket: “Alle kan sælge billige senge, men kun få kan sælge billige kvalitetssenge”, her på siden.

Vi har stor passion for vores arbejde, og vi gør derfor konstant, vores absolut bedste for at vejlede dig, så vi sammen finder den rigtige seng eller topmadras. Her er det naturligvis ikke en ulempe at vi er en af Danmarks ældste sengeforhandler, samt at vi til hverdag vejleder i de absolut mest eksklusive senge i vores hovedbutik. Målet er altid at give dig en optimal nattesøvn, hvor du samtidigt ikke er i tvivl om at du har fået lidt mere for dine penge.

Som regel finder du kun en enkelt, eller få stk. af hver seng eller topmadras vi kan tilbyde dig. Det sker dog også at vi får fat i større restpartier af senge, topmadrasser og sengetilbehør. Fælles for alle vores produkter er at de ved ankomst til os, bliver pakket ud af original emballage, samlet, efterset fra A-Z, hvorefter de bliver udstillet på Boulevarden 11A i Vejle.

Den vejledning du får her, gør at du finder den seng der passer bedst til lige netop dig. Har du specielle ønsker, gør vi det ikke sværere, at ændre på noget, end det i virkeligheden er. Vil du f.eks. have andre ben på, ændre hårdhedsgraden i sengen, eller have andre topmadrasser på, ja så skifter vi det på stedet, så du kan prøve det af med et samme.

Vores sengeudvalg er stort, og vi vover samtidigt den påstand, at vi har Danmarks største udvalg af forskellige topmadrasser. Du finder et udvalg på ca. 500 topmadrasser udstillet i butikken, som du både kan se, røre og prøve.