FINANSIERING LEVERING PRISGARANTI

Gratis Finansiering

Levering & Montering

Prisgaranti

Kontakt os

Vi tilbyder rente og gebyrfri finansiering igennem SparXpres. Lån op til 250 000 kr, og finansier beløbet over 10-60 mdr. Lånet kan altid indfries uden ekstra omkostninger. Ansøg nemt og hurtigt..

Læs mere >>

Hvis du ønsker at købe en seng, har du 2 muligheder for levering. 1) Lån gratis en trailer, og afhent selv sengen. 2) Tilkøb levering og montering af vores erfarne montører (Pris: 625,-).

Læs mere >>

Vores koncept er at sælge restpartier, samt andre former for stærkt nedsatte senge. Derfor Kan vi med ro i maven sige, at du ikke kommer til at kunne gøre en bedre handel end her. Det garanterer vi!

Læs mere >>

Tlf: 40 72 37 81

Eller skriv en mail her >>

SENGEEXPERTENS LAGERSALG AF KVALITETSSENGE

Billige topmadrasser i 80×200

Hvis du leder efter en billig topmadras i 80×200, er du landet det helt rigtige sted. Vi har topmadrasser i alle kvaliteter, med det til fælles at du ikke finder et bedre tilbud end her! Det tør vi kun at sige på grund af vores koncept. Vi opkøber restpartier af topmadrasser, samt andre former for specialtilbud, fra de mest anerkendte producenter i verden. Priserne er af den grund skruet helt i bund, så vi er helt sikre på at det er her, du får absolut mest topmadras for pengene.