FINANSIERING LEVERING PRISGARANTI

Gratis Finansiering

Levering & Montering

Prisgaranti

Kontakt os

Vi tilbyder rente og gebyrfri finansiering igennem SparXpres. Lån op til 250 000 kr, og finansier beløbet over 10-60 mdr. Lånet kan altid indfries uden ekstra omkostninger. Ansøg nemt og hurtigt..

Læs mere >>

Hvis du ønsker at købe en seng, har du 2 muligheder for levering. 1) Lån gratis en trailer, og afhent selv sengen. 2) Tilkøb levering og montering af vores erfarne montører (Pris: 625,-).

Læs mere >>

Vores koncept er at sælge restpartier, samt andre former for stærkt nedsatte senge. Derfor Kan vi med ro i maven sige, at du ikke kommer til at kunne gøre en bedre handel end her. Det garanterer vi!

Læs mere >>

Tlf: 40 72 37 81

Eller skriv en mail her >>

SENGEEXPERTENS LAGERSALG AF KVALITETSSENGE

Vores Handelsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Lavprissengeexperten.dk. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Lavprissengeexperten.dk.


Generelle oplysninger

Lavpristopmadrasser.dk
Boulevarden 11A – 7000 Vejle
Tlf: 40 72 37 81
Mail: [email protected]

Juridisk adresse:
Sengeexperten A/S
Staldgaardsgade10 – 7000 Vejle
Tlf: 75 83 32 77
Mail: [email protected]
CVR: 30496418

Dokumentation og vejledning

Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Lavprissengeexperten.dk. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Lavprissengeexperten.dk’s side, er denne af vejledende art. Lavprissengeexperten.dk indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning.

Leveringstidspunkt og transpor

Levering af vare fra Lavprissengeexperten.dk anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med Post Danmark, fragtmand eller egne biler, alt efter varens art. Leveringsbetingelserne fra Lavprissengeexperten.dk forudsætter at leveringsadressen er i Danmark og der leveres på hverdage, efter aftale, mellem 9-16. Leveringstid på lagervare aftales ved køb. Lavprissengeexperten.dk opkræver et gebyr på 625,- DDK for levering og opstilling. Risikoen for varer købt i Lavprissengeexperten.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Fragtpriser:
625,- DDK for levering og opstilling.
*Lavprissengeexperten tilbyder gratis lån af trailer eller flyttebil, så du har mulighed for selv at afhente din vare.

Pris og betaling

Hos Lavprissengeexperten.dk kan du bestille dine varer online og betale via: Dankort, Eurocard/MasterCard, Visa, Visa Electron m.fl.  Alle priser i Lavprissengeexperten.dk – på web-adressen www.Lavprissengeexperten.dk – er inkl. Moms. Ved levering vil vi bede om billedlegitimation, som skal passe til det betalende kort. Vi opkræver ikke gebyr ved betaling med Dankort eller Visa/Dankort. Beløbet hæves først på dit kort, når varerne afhentes/afsendes fra Lavprissengeexperten.

Det er muligt at betale via bankoverførsel til 7562 1089418. Vi sender ingen varer før betalingen er registreret. Benyt venligst oplyst telefonnummer, som besked på bankindbetalingen så vi kan identificere betalingen (OBS.! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen).

Du kan også få din aftale finansieret. Vælger du betaling via finansiering, bortfalder aftalen om finansiering, hvis købet fortrydes.

Anyday betalingsmuligheden er tilgængelig for køb på 300,- DKK eller mere. Når du vælger at betale med Anyday, trækker vi den første betaling, når din vare afsendes. Efterfølgende vil du betale en månedlig ydelse den sidste hverdag i hver måned. Antallet af månedlige ydelser starter fra fire måneder og kan variere afhængigt af din valgte betalingsplan. Størrelsen på hver ydelse bestemmes af din ordres samlede beløb, din valgte flexydelse og den specifikke betalingsplan, du har valgt. Husk, at hvis du betaler alle rater til tiden, påløber der ingen renter eller gebyrer. Skulle du returnere dit køb, vil din aftale med Anyday automatisk blive annulleret. Yderligere detaljer og vilkår for brug af Anyday kan findes her: https://da.anyday.io/terms-conditions/shopper

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse den 20. i hver måned.

Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 39,-.

Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill.

ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr.

Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med Ikanobank.

Læs mere her: www.viabill.com/kredit

Fortrydelsesret

Lavprissengeexperten.dk yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer fra vores webshop. Fortryder du købet, skal Lavprissengeexperten.dk underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du modtog dine varer. Meddelelsen skal gives på mail: [email protected], ring på 40 72 37 81 eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for boxmadrasser, elevationssenge, kontinentalsenge, madrasser, elevationsbunde og sengegavle. Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. 500 DKK.

Udfyld eventuelt formularen for Returnering her

Varer undtaget af fortrydelsesretten

Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg. Vi vurderer varen og den skal være som hvis du havde testet den i butikken: uden lugtgener, pletfri og ubeskadiget og med den originale emballage i god behold. Vi tillader os at reducere tilbagebetalingen eller slet ikke, hvis ikke produktet lever op til disse krav.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter for en forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af en konkret vurdering af varens handelsmæssige værdi.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. OBS! Original emballage fra vores leverandør skal gemmes og må ikke bruges som forsendelsesemballage, da vi ikke kan sælge varen uden original emballagen.

Vær særlig opmærksom på alle varer, der er i kropskontakt, f.eks. dyner, puder, sengetøj, madrasser, rullemadrasser m.m. kan miste betydelig værdi ved ibrugtagning da varen muligvis kan betegnes som brugt.
Det vil altid bero på en konkret vurdering fra gang til gang, om der er sket en handelsmæssig værdiforringelse.

Original emballage

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Lavprissengeexperten
Boulevarden 11A
DK-7100 Vejle

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Ombytningsret

Via grundig rådgivning, eller når du prøver sengene i butikken, finder vi frem til den rigtige komfort og fasthed på din nye seng.
Hvis du alligevel ombestemmer dig og ønsker en anden fasthed, giver vi op til 30 dages ombytningsret, på madrassens indlæg.
Ombytningsretten gælder på de madrasser som kan vælges i flere fastheder på standardmål 80 x 200 cm. eller 90 x 200 cm. Ombytningen er gratis, hvis du bringer madrassen eller sengen til os, hvorefter vi på stedet skifter til et andet indlæg, med den ønskede fasthed. Du har ret til én ombytning.
Skal vi foretage ombytningen hos dig, beregnes en fragt og arbejdsgebyr som aftales nærmere hvis det skulle blive aktuelt. Beløbet vil være mellem 750 kr. og 1.000 kr. alt efter afstand. Betaling heraf sker forud på netbank Jyske Bank 7244 1218723, eller MobilPay 82052 således at beløbet er registreret før vi leverer.
Kontakt Lavprissengeexperten hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om dine rettigheder.

Prisgaranti

Lavprissengeexperten.dk har prisgaranti i to uger fra leveringsdato.
Vi sælger altid varen til samme pris eller udbetaler prisforskellen, hvis du finder et identisk produkt, billigere et andet sted!
Du som kunde, skal blot kunne dokumentere prisforskellen f.eks. i form af annonce, hjemmeside el.lign.
Prisgarantien omfatter ikke køtilbud, åbningstilbud, udstillingstilbud som vores konkurrenter udbyder i begrænset omfang!

Garanti 

I flere tilfælde er der en væsentlig bedre garanti at hente, end den lovpligtige. Lavprissengeexperten.dk yder desuden ombytningsret på madrasser i standardmål.
Vore generelle garantier:
– På fjedermadrasser ydes fra 5 år til 25 års garanti mod brud på fjedre og ramme.
– Dunlopillo yder 15 års garanti mod sætning.
– Tempur yder 15 års garanti mod sætning.
– På alle vor elevationsbunde gives 5 års garanti på motor.
– Dyner ydes der op til 10 års garanti, afhængig af varen.
– Vi yder 2 års normal reklamationsret på alle vare uden specialgaranti.

Persondata

For at du kan indgå aftale med Lavprissengeexperten.dk har vi brug for følgende oplysninger:
Navn
Adresse
Telefonnummer
mailadresse
Vi foretager registreringen og videregivelsen af dine personoplysninger, så vi kan levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres af Lavprissengeexperten.dk. og opbevares i vores kartotek i 10 år, herefter slettes de. Oplysningerne opbevares KUN med det formål at vi kan servicere dig i forbindelse med det købte, f.eks. de garantiforpligtelser vi måtte have. Efter de 10 år er det dig som kunde der skal dokumentere dit køb i forbindelse med garantisager.

Hele holdet bag Lavprissengeexperten.dk har adgang til oplysningerne, men du kan til enhver tid bede os slette dine oplysninger. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din mailadresse. Som registreret hos Lavprissengeexperten.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til [email protected]

Dataansvarlig er Lavprissengeexperten.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: [email protected].

Reklamation

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Lavprissengeexperten.dk, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til [email protected]. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen være rettidigt. Købelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb. Der er 24 mdr. reklamationsret på alle varer.

Ved berettiget reklamation kan du enten få varen repareret, ombyttet, afslag i prisen eller pengene tilbage afhængig af den konkrete situation.
Du skal sende en mail med billeder og beskrivelse af problemet til [email protected]
Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Er reklamationen berettiget refunderes alle kundens forsendelsesomkostninger.

Efter nærmere aftale skal varen sendes til:
Lavprissengeexperten
Boulevarden 11A
DK-7100 Vejle
40 723 781
CVR 30496418
OBS!  Vi modtager ikke returpakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling. Varen skal sendes tilbage i forsvarlig emballage med kvittering for afsendelsesomkostninger, så vi kan refundere dine udgifter.

Du skal være fyldt 18 år for at handle på Lavprissengeexperten.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra forældre/værge.
Har du spørgsmål eller kommentarer herom, så kontakt os.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte [email protected] Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Standardformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Lavprissengeexperten
Boulevarden 11A
DK-7100 Vejle

[email protected]

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:


Bestilt den:


Modtaget den:


Forbrugerens navn:


Forbrugerens adresse:


Forbrugerens underskrift (kun hvis formularens indhold meddeles på papir):


Dato:


Handelsbetingelser er senest opdateret d. 23. Okt. 2019