FINANSIERING LEVERING PRISGARANTI

Gratis Finansiering

Levering & Montering

Prisgaranti

Kontakt os

Vi tilbyder rente og gebyrfri finansiering igennem SparXpres. Lån op til 250 000 kr, og finansier beløbet over 10-60 mdr. Lånet kan altid indfries uden ekstra omkostninger. Ansøg nemt og hurtigt..

Læs mere >>

Hvis du ønsker at købe en seng, har du 2 muligheder for levering. 1) Lån gratis en trailer, og afhent selv sengen. 2) Tilkøb levering og montering af vores erfarne montører (Pris: 625,-).

Læs mere >>

Vores koncept er at sælge restpartier, samt andre former for stærkt nedsatte senge. Derfor Kan vi med ro i maven sige, at du ikke kommer til at kunne gøre en bedre handel end her. Det garanterer vi!

Læs mere >>

Tlf: 40 72 37 81

Eller skriv en mail her >>

SENGEEXPERTENS LAGERSALG AF KVALITETSSENGE

Billige madrasser til spotpris

På den her side finder du hele vores udvalg, af billige madrasser. Udvalget består hovedsageligt af springmadrasser og vendbare madrasser med pocket fjedre, eller lavet i natur latex eller memory foam. Fælles for dem alle er, at de altid sælges til en stærkt nedsat pris. Det skyldes at der er tale om restpartier af madrasser, eller andre former for ekstraordinære særtilbud.

Hvorfor købe din madras her?

Som en af danmarks ældste sengeforhandlere, har vi opbygget en stor viden om sund søvn. Vi er derfor sikre på at vores vejledning kan hjælpe, med at finde den helt rigtige madras til lige netop dit behov. Det at vores koncept samtidigt med det, gør at vi kan tilbyde helt uhørte lave priser på vores madrasser, er kun et plus som vi bestemt synes der er værd at tage med.

Du kan nemt og hurtigt bestille din nye madras her på siden. Hvis vi ikke har lige præcis den madras du søger, er der en stor chance for at vi kan skaffe den til en stærkt nedsat pris – Så tøv ikke med at give os et opkald.

Hvad er en god madras?

En god madras skal passe til din krop, og ikke mindst dine præferencer. Hvis vi samtidigt med det kan sørge for, at den perfekte madras er en billig madras, går det hele op i en højere enhed.

Når det kommer til madrassens materialer, er det her særdeles vigtigt at der er brugt kvalitetsmaterialer. Det skyldes at madrassens begrænsede højde, i forhold til andre sengesystemer, kræver at materialerne er ekstra trykaflastende, så du stadigvæk kan opnå en ergonomisk rigtig liggeposition. Den slagt madrasser er ofte dyre, men vores opkøb af partier gør, at vi ofte at skaffe de gode madrasser utroligt billigt.

Fandt du ikke en madras du kunne bruge?

Det går stærkt ved Lavprissengeexperten, og derfor vil du også af og til opleve, at vi ikke har lige præcis den madras du leder efter klar. Men bare rolig. Der er altid nye madrasser der bare venter på at blive oprettet. Du er altid velkommen til at ringe og høre, om lige præcis den madras du ønsker er på vej til vores lager, til en stærkt nedsat pris.

Se også udvalget af madrasser på vores hovedside Sengeexperten.dk

Book en tid

[contact-form-7 id=”4602″ title=”Book en tid”]

×